3 anderledes gaveideer til manden, der har alt

Er du en af dem, der altid står med det samme dilemma, når der skal købes gave til manden, der har alt. Om det er din bror, din kæreste, din far, din svoger eller din onkel – vi har ham alle i vores liv; manden, der har alt, og som aldrig ønsker sig noget særligt. Der findes utallige gaveguides på internettet, der er henvendt til dig, der er på jagt efter den perfekte gave til manden, der har alt. Dog ligner de fleste hinanden; køb et ur, en skægtrimmer eller en t-shirt. Det kan virke trivielt og en smule uoriginalt, og derfor får du her en gaveguide med 3 anderledes gaveideer. Gaveideer i hver sin ende af budgetskalaen.

Den billige og sjove

Er han manden, der altid har glemt, hvor han har lagt sine nøgler? Eller smider han bare altid sine nøgler væk? Så får du faktisk den perfekte gave serveret på et sølvfad: nøgler. Lån hans nøgle og få lavet en masse kopier, som du kan forære ham. Du kan tilbyde at gemme dem for ham, så han ikke smider dem alle sammen væk – men med et nøglelager sparer du ham med garanti for store udgifter til låsesmeden. Der findes mange låsesmede, der kan hjælpe dig med at lave nøglerne til ham – på www.mejlshede.dk kan du se, hvilke kreative låse- og nøgleløsninger, du ellers kan finde på at forære ham.

Den mellemdyre og kreative

Hvis du er kreativ og vil bruge lidt ekstra tid på gaven, kan du lave en slags ”gaveskattejagt”. Du kan købe flere små gaver, og bruge dem til at lave en skattejagt til ham – manden, der har alt. Gaverne kan være, hvad som helst, men hvis du virkelig vil imponere ham, kan du købe nogle ting, som minder dig om ham. Drikker han for eksempel altid en bestemt rom eller en vin? Så kan denne være en af gaverne. Han vil med garanti synes, at det er en sjov ide, og det, at du har brugt tid på gaven, vil blot gøre den endnu bedre. Lav et skattekort og placer gaverne som spor, han skal finde, inden han når til den store skat.

Den dyre og luksuriøse

I toppen af budgetskalaen finder du den dyre gaveide. Den gaveide, der sprænger skalaen og overrasker og imponerer ham mere end nogen anden gave: En rejse!  Hvis du virkelig vil imponere manden, der har alt, men en gave, skal du give ham en rejse – sammen med dig selvfølgelig. På den måde får du faktisk også selv noget ud af den gode gave. Destinationen kan være alt fra Berlin til Sydafrika, så drømmer du om en Sydafrika rejse, kan du passende invitere ham med og slå to fluer med ét smæk. Det er en dyr gave, men den vil garanteret slå benene væk under ham. Hvis du vil imponere ham ekstra meget, kan du give ham frie tøjler, og lade ham vælge destinationen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *