3 tips til den perfekte gave til din veninde

Når venindens fødselsdag begynder at nærme sig, melder spørgsmålet om, hvad man skal finde på i gave, sig altid. Det kan nogle gange være en svær opgave at finde den perfekte gave, eftersom man gerne vil finde noget godt, der illustrerer, hvor meget man påskønner den pågældende person og det venskab, som man har opbygget gennem tiden. De fleste har dog en ønskeliste, som man kan følge, men det er langt fra i alle tilfælde, at man er så privilegeret at modtage sådan en. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der ikke ved, hvad de ønsker sig. Derfor har vi lavet en lille guide til, hvad du kan købe til din veninde i gave.

Smykker glemmer man aldrig

Det første, du kan vælge at købe til din veninde, er et smykke. Det kan lyde meget kliché, men smykker er en af de ting, som man aldrig glemmer, hvem man har fået det af. Det gælder særligt, hvis der er noget særligt ved smykket. Det kan f.eks. være, at du vælger at få indgraveret noget i det i form af en dato, et navn eller en kort sætning. Det kan også være, at du har valgt et smykke fra en særlig producent, fordi du ved, at det er din venindes yndlings eller lignende. Pernille Corydon er en af dem, hvis smykker rigtig mange er helt vilde med, og en gave herfra slår derfor sjældent helt fejl. Se udvalget fra Pernille Corydon her. Rigtig mange smykker har også en særlig betydning i sig selv. Nogle smykker er f.eks. kreeret med inspiration fra en særlig destination eller et stjernetegn.

Noget andet godt ved smykker er, at det er noget, som din veninde kan bruge hver dag og på den måde også blive mindet om dig og det venskab, som I har med hinanden.

Oplevelser for livet

En anden rigtig god gave, som nærmest alle sætter pris på at modtage, er oplevelser. Din veninde og du har helt sikkert en fælles interesse, som en bestemt musiker, komiker, en sportsgren eller noget helt fjerde. Uanset hvilken interesse I sammen har, eller som din veninde har, er det muligt at finde en oplevelse, der knytter sig til dette. Er I eller hun f.eks. glad for fodbold, kan du købe billetter til en kamp med hendes yndlingshold. Hvis hun er glad for comedy, kan du invitere hende ind og se sådan noget. Du kan også satse stort og invitere hende på en rejse til et andet land eller noget lidt mindre, som et weekendophold i Danmark eller i udlandet.

Noget personligt eller internt

Hvis du virkelig ønsker at give noget fra hjertet, kan du give hende noget personligt eller noget, der knytter sig til noget internt, I har imellem jer. Det kan f.eks. være et billede af jer sammen eller en hel fotobog med billeder fra alle jeres stunder sammen. Noget personligt kan også være i form af, at der er noget, som hun har ønsket sig de sidste mange år, men bare aldrig har fået købt eller modtaget i gave.

Der er ingen grænser for, hvad du kan give i gave. Det gælder bare om at slippe fantasien løs, og så vurdere, hvad din veninde ville blive glad for – du kender hende trods alt bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *