5 bløde julegaver, som kan bruges resten af vinteren

Julen er så småt over os, og det betyder naturligvis, at ønskelisten hurtigst muligt skal færdiggøres, så juletræet ikke er tomt for gaver til dig. Du har selvfølgelig haft hele året til det, men hvem i alverden skænker ønskelisten en tanke mere end en måneds tid inden jul? Det gør kun de færreste. På den anden side er det også ved at være oppe over med hensyn til at få den færdiggjort. Derfor giver vi dig her 5 ting, som du kan putte på listen.

 

Nye smykker

Dette hører måske forholdene til, men smykker er altid en sikker vinder at sætte på ønskelisten – i hvert fald på den til din bedre halvdel. Grunden til, at denne i år bliver endnu mere vigtig at have på, er desuden, at moden inden for smykker er ved at ændre sig, og at smykker generelt bliver mere internationale. Dette betyder lidt mere bling og knapt så skandinavisk et udtryk. Se mere her, og find et udvalg af armbånde, som står til at blive meget populære i 2018.

 

Gummistøvler er blevet moderne

Du har måske lagt mærke til, hvordan moden har fået meget mere fokus på ting, som rent faktisk kan modstå den danske vinter og alt, hvad der tilhører. Med andre ord er regntøj og gummistøvler blevet meget moderne, og de er ikke længere kun grønne og grimme – tværtimod. Især gummistøvlerne har fået en overhaling, og de kan i virkeligheden bruges fra alt til havearbejde til en gåtur i skoven. Find dine næste gummistøvler og meget andet på www.deichmann.com.

 

En ny taske

Tasker og rygsække er en særlig del af vores stil. Når det så er sagt, så er det også noget af det, som mange nemt kommer til at negligere i længden. Vi glemmer ganske enkelt at udskifte en rygsæk, når den i virkeligheden ikke er pæn længere. Om det er, fordi den sidder på ryggen af os, og vi glemmer at se på den, det vides dog ikke. Men uanset hvad er det aldrig et dumt ønske at sætte på listen.

 

Ønsk dig en oplevelse med dine nære

Især er dette ønske er relevant at sætte på sin ønskeliste til din familie. For hvis du er typen, som aldrig har nogen ønsker, så er en oplevelse et smart træk at benytte sig af. Din familie kan være med til at bestemme, hvor I gerne vil hen – og ved at opfylde dit ønske, så giver de samtykke til, at de gerne vil afsted med netop dig. Det er sådan set ligegyldigt, om det er en forlænget tur til København eller Sverige, eller om det er på tværs af USA.

 

Nye hjemmesutter

Hjemmesko eller sutter er måske ikke ligefrem en herlig gave at ønske sig – men det er til gengæld en helt igennem herlig gave at modtage! Hvis du alligevel ikke rigtigt har nogen ønsker, så er et par kvalitetshjemmesko faktisk en rigtig, rigtig lækker ting at modtage – især om vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *