5 ting du skal overveje inden købet af din nye mobil

Det er ikke til at undvære en mobil i hverdagen. Du bruger den aktivt på arbejdspladsen eller skolen hver dag, ligesom du bruger den i privaten, når du skal holde dig opdateret på de sociale medier.

Telefonen er også god tidsfordriv, hvis du venter i kø eller bare keder dig. Desuden fungerer mobilen som din kalender, dit kamera og din kontaktformidler mellem vennerne. Den er uundværlig, og derfor er det vigtigt, at du gør dig de rigtige overvejelser, inden du køber. Læs med her og bliv rustet til den store beslutning.

Valg af platform
I Danmark er de tre store spillere IOS/iPhone, Windows og Android. Inden du vælger, er det vigtigt, at du lærer de forskellige systemer at kende, så du ved hvilken en, der passer bedst på dig. Afprøv dine venners eller gå en tur i butikkerne – du skal jo helst vælge det helt rigtige styresystem.

Kamera
Det er vigtigt, at du har et godt kamera, så du kan fange de utrolige øjeblikke, du støder på i hverdagen. Ligeledes skal dit kamera have en god kvalitet, så dine billeder til Facebook og Instagram bliver spot on. Derfor skal du afprøve kameraet, når du står nede i butikken, så du kan se, om det opfylder dine krav.

Batteriet
Der er ikke noget mere irriterende end en mobil, der går ud i tide og utide. Desuden er det træls, hvis du har et så dårligt batteri, at du skal have en oplader med overalt, hvor du bevæger dig hen. Kender du selv til dette problem, og vil du gerne slippe for det, er det yderst vigtigt, at du tjekker hvilket batteri, der hører til den mobil, du overvejer at købe, så du er ude over problemet.

Overvej om du har det rette mobilabonnement
Du bruger helt sikker ikke meget tid på at tænke over dit mobilabonnement i hverdagen. Dog er det smart, hvis du lige undersøger dine muligheder, når du alligevel skal have en ny mobil. Det er nemlig ikke sikkert, at du har det helt optimale abonnement til dit forbrug. Heldigvis er det ikke svært at skifte selskab, hvis du finder et sted, hvor der bliver tilbudt nogle mere favorable løsninger. Du kan eventuelt se nærmere på  et mobilabonnement hos Plenti. De pakker intet ind, og tilbyder kun en løsning. Prisen er 119 kr./md., og alt er inkluderet. Så bruger du din mobil meget, er det oplagt, at du ser lidt nærmere på deres tilbud.

Din mobil er uundværlig, så husk at tænke dit køb grundigt igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *