Brax jeans til den moderne mand

På jagt efter et eller flere par lækre jeans, hvor pasform, farver og snit er blevet grundigt gennemarbejdet og hvor udvalget er stort, så er tyske Brax måske noget for dig. Mærket har siden 1930erne lavet bukser af høj kvalitet til den bevidste forbruger. Med bukser af mærket Brax vil du opleve et bredt udvalg og godt design. I det følgende vil du kunne læse lidt om mærket og de forskellige design, som hver sæson bliver optimeret, for at opretholde et nutidigt og moderne udtryk.

Maksimal pasform i Brax Perma injection jeans

Brax Perma injection jeans findes i pasformen Cadiz og er jeans produceret med en smule stretch i vævningen. Dette er gjort for at optimere komforten og skabe bukser, som er velegnet på jobbet. Brax Perma injection jeans fås i en dyb blå farve, som er anvendelig til det meste og som vil fremstå både smart og moderne, når du har disse bukser på.

Brax prestige for et par bløde jeans

Brax prestige jeans findes i modellen Cooper og kan fås i mange farver. Her har man hos producenten benyttet sig af maraton vævning, hvor 40 kilometer bomuldstråd af den bedste kvalitet, anvendes i et par jeans. Resultatet bliver et par super bløde jeans, hvor komforten er i højsædet og ikke til at komme udenom. Her får du virkelig et par jeans, som går hen og bliver vanedannende.

Vær ikke bange for farver på dine jeans

Brax jeans findes både som klassiske blå jeans, men de er bestemt også et kig værd i de mange farver, som bukserne også produceres i. kombiner for eksempel et par cognacfarvede jeans i model Cooper, med en hvid skjorte en brun strik og en afslappet blazer. Du vil med et par jeans fra dette lækre mærke kunne dresse op og ned alt afhængig af dit humør, anledning og lyst til farver.

Brax bukser produceret i uld

Brax producerer ud over jeans også klassiske uldbukser, som tager sig mere formelle ud. Et par uldbukser kan i princippet også dresses både op og ned. Brug dem med en afslappet strik til hverdag eller med skjorte, slips og blazerjakke for et mere formelt udtryk, hvis lejligheden er der til. Det gode ved designet er den anvendelighed, som alle jeans og bukser er designet til at skulle leve op til. Derfor har man som ejere af et par Brax bukser altid mulighed for at bruge sine benklæder i mange funktioner.

Det slidstærke valg

Behandler man sine Brax bukser og jeans rigtigt, har man dem i mange år frem. Følg vaskeanvisningerne i tøjet og pas på med at vaske dem uden at vende vrangen ud på dine bukser. Er man ikke typen, som bruger oceaner af tid på at tænke over vaskeanvisninger, så vælg bukser, der er mærket ’perma’. Ved en perma mærkning, vil farverne på dine bukser holde i længere tid, uden at man nødvendigvis behøver at vaske dem korrekt hver gang. Med et par Brax bukser vil der altså altid være det rigtige par jeans eller bukser til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *