Det har aldrig været federe at være en Star Wars-nørd

Er du én af dem, der også fascineret af Star Wars og det store univers med de mange verdener samt hele krigshistorien, der foregår i rummet? Nogle husker Star Wars fra deres unge dage, hvor filmene rullede over biografskærmene for at bredt publikum – andre husker Star Wars fra de helt unge år, mens Star Wars-filmene for nogle endnu er nyere dato for nogles erindringer.

Man kan være en Star Wars-nørd på mange måder. Det er både lidt kikset, lidt sjovt og lidt nørdet – men det er dæleme også sejt! For er du en Star Wars-nørd ved du sikkert, at man kan få uendeligt mange seje gadgets, der er som taget direkte ud af filmene om stjernekrigen. Her i denne artikel kan du læse, hvorfor det lige netop aldrig har været federe at være en Star Wars-nørd.

 

Lyd og fremtoning gør alt for effekten – også når du skal have dine højtalere med dig!

En af fordommene, som jeg oftest mødes med, når jeg fortæller, at jeg er ”vokset op” med Star Wars filmene og har en eller anden form for nostalgisk forbindelse til George Lucas’ berømte filmserie, er, at man så er lidt af en nørd. Heldigvis en af de sejere – Star Wars er ikke blevet populær for ingen ting, og filmene der kombinerer både action, science-fiction og kærlighedshistorier er selvsagt bredt appellerende i form af det brede temaudvalg.

Holder man af Star Wars, ved man også, hvor vigtigt lyd er – både for filmens effekter og for filmens soundtrack. Fra Star Wars har mange lært, hvor vigtigt god lyd og gode gadgets egentlig her. Gadgets er en del af vores fremtoning, når vi er ude, helt på samme måde som jedi’ernes lyssvær er en vigtig del af deres fremtoning, når de betræder fremmede planeter, rejser til fjerne galakser og ikke mindst, når de bekæmper fjenden over alle fjender; Darth Wader!

Der hjemme har du sikkert allerede styr på lyden til dit anlæg og din hjemmebiograf. Men nogle gange, når man er ude, kan man hurtigt komme til at savne nogle ordenlige højtalere. Og bemærk, du er ude – du skal have højtalere med. Fremtoning? Spørgsmålet blev pludseligt mere omfangsrigt! Og en rigtig Star Wars-nørd går selvfølgelig ikke ud uden sine gadgets, når det grønne græs og det hvide sand skal betrædes.

Mød R2-D2, din yndlingsrobot fra George Lucas’ sci-fi-univers, der vil underholde dig i timevis med din yndlingsmusik, når du er ude.

 

ilro_r2d2_bluetooth_speaker

R2-D2 vores alles yndlingsrobot

R2-D2 har igennem alle Star Wars-filmene smeltet manges hjerter. Det er ikke for sjov, at denne søde lille robot, der ikke har et rigtigt sprog, er utrolig manges yndlingsrobot i den populære filmserie.

Og heldigvis for dig, som er en af de Star Wars-fans, der bare elsker den lille robot, kan man få en sig egen lille R2-D2 som ven! Denne siger dog hverken bip-bip og bob-lyde, men i stedet for kan du ”bloothtooth-connecte” med den, så den spiller lige nøjagtig det musik, som du ønsker at sætte på.

Du kan læse mere om den musikspillende R2-D2 på www.thinkgeek.com/product/ilro/?pfm=electronics-gadgets_newest_ilro_3. Med denne R2-D2-højtaler vil du helt sikkert kunne imponere enhver Star Wars-nørd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *