De 3 nemmeste måder at undgå ørevoks

Ørevoks er ørets naturlige måde at passe på øregangen. Det kan dog irritere øret, hvis der er en overproduktion af ørevoks. Det kan give kløe og ubehag, og derfor findes der forskellige metoder til at fjerne ørevoksen nemmest muligt. Det vigtigste er, at metoden til at fjerne ørevoksen ikke går ind og gør skade på øret. Når ørevoksen er fjernet, kan du fortsætte din dag uden at skulle være distraheret over et irriteret øre.

En spray til øret

Der findes en super nem og god ørevoks fjerner, der effektivt fjerner ørevoks i øret. Du kan bruge en Alpine Ear Spray mod ørevoksen. Sprayen er designet, så den ikke går ind og irritere øret yderligere. Nogle af ingredienserne i sprayen er blandt andet kamilleekstrakt og glycerin. Kamille har en beroligende effekt, som gør, at øret ikke bliver irriteret, når du fjerner ørevoksen med sprayen. Desuden har glycerin en fugtgivende effekt, som også hjælper med, at øret ikke bliver irriteret.

Sprayen er desuden designet i en fin ergonomisk form. Dette gør, at sprayen kan sprøjtes sikkert ind i øregangen. Sprayens spids vil altså ikke have mulighed for at gå ind og presse på trommehinden. Sprayen er ikke kun med til at fjerne det ørevoks, der sidder i øret den pågældende dag. Den er også med til at forebygge, at øret bliver ved med at overproducere ørevoks. Det er altså både en god og nem spray til at fjerne det nuværende ørevoks, men den kan også hjælpe på længere sigt.

En øresprøjte mod ørevoks

Der findes også en god ørevoks fjerner, der mest af alt ligner en lille gummibold. For enden har den en lang tud, hvor den kan tage vand ind. Bolden virker således, at der fyldes en balje eller håndvask med lunket vand. Derefter trykkes der på bolden, så den kan suge det lunke vand til sig. Spidsen af bolden føres så ind i øregangen men dog ikke for langt ind. Bolden kan risikere at skade trommehinden, hvis den bliver ført for langt ind i øregangen. Øret skylles ved at trykke på bolden, og dette gøres, til vandet fra øret er klart.

Inden du skyller øret med bolden, er det vigtigt, at du drypper øret med øredråber. Dråberne er med til at blødgøre og løsne ørevokset i ørene, så det er nemmere at rense øregangen. Du drypper op til 20 dråber i øret og lader det sidde i op til en time, før du kan skylle efter. Du kan eventuelt lægge et stykke vat i øret, så dråberne bliver, hvor de skal.

Den gode gamle vatpind

Den gode gamle vatpind kan også være en god ørevoks fjerner. Det er et redskab, som de fleste har i hjemmet, og desuden koster det ikke det store i diverse supermarkeder. Det er derfor både nemt og billigt at anskaffe sig vatpinde til at fjerne ørevoksen med. Så kan du bruge de sparede penge på lidt selvforkælelse. Når du bruger vatpinden, er det dog vigtigt, at du er forsigtig, så du ikke beskadiger trommehinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *