Derfor skal du beskytte din Iphone med panserglas

Du kender sikkert situationen, du har netop købt en ny lækker Iphone. Første gang du skal ud og lufte den, glider den ud af lommen og rammer asfalten, glasset smadres i tusind stykker. Din telefon skal sendes til reparation og det koster dyrt! En ny original skærm til en Iphone 6 løber hurtigt op i mange tusinde kroner. Men det værste af det hele er dog at du skal undvære dit nye kæreste eje i flere uger. Alt i alt en masse bøvl.

Heldigvis er der en måde du kan forebygge denne situation! Du kan nemlig beskytte din skærm med den bedste skærmbeskyttelse mod en knust skærm – panserglas.

Hvad er panserglas?

Panserglasset består af 4 supertynde lag af hærdet glas, der gør, at din skærm er beskyttet 9 gange bedre end med almindeligt glas. Det betyder, at din telefonskærm kan modstå alle de strabadser, som den bliver udsat for i en travl hverdag. Panserglasset har samtidig en smudsafvisende overflade. Overfladen gør, at du ikke får fedtfingre på din skærm og at skærmen er superlet at rengøre.

Samtidig er panserglas superlet at montere på din telefon, du slipper for irriterende luftbobler, som ofte er problemet ved andre typer af skærmbeskyttelse som eksempelvis beskyttelsesfilm hvor du ofte risikerer at der kommer luftbobler når glasset skal monteres. Med panserglasset undgår du helt luftbobler. Når du monterer glasset skal du blot spritte skærmen af med den medfølgende spritserviet. Herefter fjerner du beskyttelsespapiret fra panserglasset og monterer det på skærmen og vupti – så er glasset monteret – helt uden luftbobler.

Din mobil fungerer nøjagtig som før!

Selvom du har monteret glasset mærker du ingen forskel når du bruger din smartphone. Glasset er er praktisk talt usynligt. Du mærker heller ingen forskel i touchfunktionen overhovedet. Kort sagt fungerer din smartphone nøgagtig som den gjorde før, selvom du har monteret beskyttelsesglasset. Er uheldet alligevel ude og taber du din telefon er det kun panserglasset der måske bliver knust – ikke skærmen på telefonen. Du kan enkelt fjerne det knuste beskyttelsesglas og sætte et nyt på, så er din telefon klar til kamp igen!:

Der er derfor ingen grunde til ikke at sætte panserglas på din telefon – særligt ikke når du får det til 89,- inkl. fragt. Det vil faktisk være dumt at lade være. Nu du er ved at opgradere din Iphone, kan det også være du mangler en ekstra oplader, til at have i tasken når du er på farten. Se da et stort udvalg hos Batterystore.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *