Eksklusiv streetwear dominerer danske unges tøjstil

Danske unge finder i dag stor inspiration i eksklusiv streetwear, når de skal definere deres egen tøjstil. Det betyder at det blandt andet er brands som Supreme, Stone Island og BAPE, der dominerer. I højere grad forekommer det også, at unge bruger mange penge på eksklusive brands såsom Louis Vuitton, Gucci, Givenchy, Christian Louboutin og Versace.

Det er selvfølgelig ensbetydende med, at der i dag er mange danske unge, der går rundt med outfits, der har kostet på den gode side af 5.000 kroner – og i mange tilfælde har det også kostet markant mere end dette. Det er ikke alle, der mener, at det er en sund udvikling, at unge bruger deres penge på at købe dyrt tøj og dyre sko fra førnævnte brands.

Andre er af den opfattelse, at det kun er sundt, da det motiverer dem til at gå på arbejde og tjene penge, så de kan få lov til at købe det tøj og de sko, de ønsker sig. Ikke desto mindre, så viser det dog tydeligt at moden konstant er under forandring. Derfor kan det også virke svært at følge med, hvis ikke det er noget, du er villig til at dedikere megen tid til.

Hvor går de unge hen for at følge med i udviklingen?

Der findes mange steder på nettet, hvor du kan følge med i udviklingen med hensyn til moden. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du foretrækker streetwear, highend fashion eller noget helt tredje. Der findes et væld af gode magasiner, der indeholder relevant information om blandt andet streetwear, nye kollektioner, nye brands og andet.

Hvis det også er noget, du er nysgerrig på at blive klogere på, så kan du med fordel læse med i livsstilsmagasinet Couturistic, hvor du blandt andet bliver opdateret med det seneste inden for både streetwear, sneakers såvel som mere highend fashion. Artiklerne er typisk korte og derfor egner de sig også rigtig godt til at skabe et hurtig overblik.

Det handler stadig om at have sin egen stil

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der altid vil være brands, pieces og deslige, der hitter. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det altid vil handle om at have sin egen stil. Der er mange unge, der tror, at man blot skal gå med det, der er på mode. Det er dog slet ikke tilfældet, da dit fokus i stedet bør være på at finde ud af, hvad din egen stil er.

Det betyder, at du skal arbejde med at skabe din egen stil. Denne kan dog også sagtens kan være baseret på nogle af de items, brand og pieces, der er meget fremme for tiden, men kun, hvis det faktisk passer til dig og din stil.

I sidste ende giver det ikke megen mening, at man forsøger at følge en mode, der er under konstant forandring – når det kommer til stykket er det ganske ikke muligt at følge trit med den hastige udvikling og nye tilføjelser til modescenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *