Et digitalkamera kan godt være moderigtigt og godt på samme tid

Vi danskere kan godt lide at rejse på ferie, og særligt til de varmere lande nede sydpå. Hertil har vi som regel altid et kamera med, således at vi kan tage billeder fra ferien, både af rejsedestinationen og af familien og vennerne, som man måtte rejse med, således at vi kan vise dem frem engang i fremtiden, og fortælle om de gode minder, som vi fik på ferien.

Hertil findes der en udvalg af utrolig flotte, smarte og funktionelle digitalkameraer, som næsten ingenting fylder i lommen, tasken eller jakken, og som derfor er yderst praktisk at have med på ferien.

Digitalkameraets tid er ikke ovre endnu

De første digitalkameraer vandt for alvor frem på markedet herhjemme for omkring 10 år siden, hvor det gik fra at være en mere sjælden ejendom til at blive et hvermandseje. Digitalkameraerne var meget kompakte, og derfor utrolig nemme at have med på rejser. De tog allerede dengang også utrolig flotte billeder, som engangskameraerne ikke kunne måle sig med, og det var blandt andet en af årsagerne til, at alle skulle have fat i et. Samtidig var det digitalt, således at billederne blev gemt på et SD-kort, og man behøvede derfor ikke vente i flere dage eller uger på at se sine billeder, da man i løbet af fem minutter nu kunne ligge dem ind på en computer og se dem der.

Digitalkameraerne udviklede sig hurtigt, og fik i løbet af ganske få år mange flere megapixels, således at kvaliteten af billederne kun blev endnu bedre. I dag fås de med op til 20 megapixels, hvilket er noget nær det samme som spejlreflekskameraer har. På den måde er digitalkameraerne stadig utrolig populære og moderigtige, og man bliver bestemt ikke set ned på, hvis man finder et digitalkamera frem, og tager billeder med sådan et. Ingen tvivl om, at spejlreflekskameraerne tager utrolige billeder, og er toppen af poppen indenfor kamerabranchen, men de er også mere komplicerede, fylder mere og kan derfor være knap så praktiske at have med på tur, pakke i ens kuffert eller blot have med på tur. Der findes stadig utrolig mange, som hælder mest til det lille, kompakte digitalkamera, som nemt kan findes frem, tage de ønskede billeder hurtigt og nemt, hvorefter det igen kan pakkes hurtigt af vejen, gemmes ned i lommen eller lignende. Selvom den seneste tendens er, at det mest moderigtige kamera er et spejlreflekskamera, så er digitalkameraet altså ikke gået af mode endnu – langt fra endda!

digitalkamera er et modeobjekt

Priser på digitalkameraer

Digitalkameraerne findes i mange forskellige udgaver, fordi de skal kunne konkurrere med spejlreflekskameraerne, hvorfor mange har indbyggede blitz, mulighed for at sætte ekstra linser på osv.

Men priserne afspejler sig heldigvis også af de mange muligheder, og samtidig er priserne meget lavere end for et spejlreflekskamera. I dag kan man erhverve sig et modebevist og fuldt ud kvalificeret digitalkamera for lige omkring 1000 kr., hvilket må siges at være en utrolig god pris for et kamera, som vil kunne holder i mange år, tage utallige af billeder og glæde hele familien.

Både elektronikforhandlere og internetforretninger forhandler digitalkameraer, og du kan derfor nemt erhverve dig et. En god idé er derfor, at benytte dig af eksempelvis en prissammenligner, hvis du ønsker at finde det helt rigtige digitalkamera til den rigtige pris. Det kan du eksempelvis gøre her.

Digitalkameraet havde måske sin storhedstid for nogle få år tilbage, men det er bestemt ikke forældet endnu, og du kan sagtens benytte dig af en flot, praktisk digitalkamera på din ferie, og tage nogle utrolig gode billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *