Eva Trio gryder og pander – lækkert dansk design og funktionaliteten i top

Når du skal ud at købe nyt køkkenudstyr, kan du ligeså godt købe det i høj kvalitet, som du ved kommer til at holde i mange år fremover – det får du med Eva Trios produkter, som både er funktionelle og har et eksklusivt design

Gryder:

Eva Trio har et stort sortiment af deres meget populære gryder og Eva Solo gryder, som dog er en anden linje af deres ligeså lækre produkter. Eva Trio gryder er ikke kun funktionelle, de er også designet i et stilrent, eksklusivt design, som emmer af den høje kvalitet, mærket er kendt for. Gryderne er med tiden gået hen og blevet designklassikere på grund af det lækre danske design, som kombinerer kvalitet, funktionalitet, enkelhed og elegance på én gang. Eva Trio gryderne er unikke, og der er ikke to ens gryder, alligevel er der dog en sammenhæng igennem de forskellige Eva Trio gryder, og det er netop de førnævnte karakteristika. Gryderne er holdbare, og de er designet til at kunne bruges til hverdag – året rundt i mange år fremover.

Der findes tre forskellige Eva Trio gryder, som du kan læse om herunder:

– Eva Trio DURA LINE gryderne gør det muligt at tilberede din mad helt uden fedtstof på grund af slip-let belægningen i bunden, som også sørger for, at maden ikke brænder på eller sidder fast. Gryderne er lavet af støbt aluminium, og det gør, at varmen fordeles jævnt i hele gryden.

– Eva Trio WHITE LINE gryderne er også fremstillet i støbt aluminium og er ekstremt nemme at gøre rene på grund af den keramiske belægning, som desuden også sørger for en jævn fordeling af varmen.

– Eva Trio MULTI gryderne er ikke fremstillet i aluminium, men er tværtimod lavet af rustfrit stål. Det specielle ved disse gryder, er, at de er støbt i ét stykke, hvilket gør, at de ikke kun er meget flotte, men også får en meget jævn fordeling af varmen i gryden.

Eva Solo Gravity er den anden serie af gryder, som firmaet har produceret. De er smarte på grund af et specielt låg, der har en indbygget dampventil og en integreret si.

Pander:

Eva Trio har også et stort udvalg af pander, som består af almindelige stegepander, sauterpander og wok pander. Med en Eva Trio pande på dit komfur vil du ikke blive skuffet over den fænomenale kvalitet, produkterne yder, for ikke nok med, at det bliver nemmere at lave perfekt mad, så bliver det også en fornøjelse at kigge på imens, da panderne er meget smukt designet og helt i stil med resten af Eva Trios køkkenudstyr.

Ligesom Eva Trio gryderne, findes panderne også i forskellige linjer:

– Eva Trio DURA LINE panderne er fremstillet i rustfrit stål og er meget slidstærke og fordeler varmen jævnt i hele panden. De er desuden meget nemme at rengøre på grund af slip-let belægningen. De tåler dog ikke maskinopvask.

– Eva Trio WHITE LINE er en smuk, hvid kollektion af pander, som er utroligt gode varmeledere, og som også har den populære slip-let belægning, der gør panderne nemme at gøre rene. Denne serie af pander tåler maskinopvask.

– Eva Trio kobberpander er det ultimative kogegrej til dit køkken, simpelthen fordi kobberet har nogle unikke stegeegenskaber.

Har du endnu intet Eva Trio køkkenudstyr, bør du overveje, om du ikke skal se at få købt det, for det er en god investering i nogle produkter i meget høj kvalitet med et lækkert design. Kan du ikke finde den rigtige farve eller størrelse på gryderne eller panderne på din yndlings webshop, kan du altid finde produkterne i fysiske butikker, der har et stort udvalg. Du kan også se mere på evasolo.com.

Eva Trio gryder og pander i masevis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *