Find fashion til kurvede kvinder

Du kender det; bukserne strammer eller blusen sidder forkert. Det har alle kvinder oplevet – og mange oplever det hver eneste dag, når de skal i tøjet inden en dag på job, i skole eller noget helt tredje. Det ender som regel med, at man tyer til teltet og tager af sted utilfreds. Flere og flere forretninger tilbyder i dag en plus size afdeling som en del af deres samlede kollektion. Dog er det et nyere fænomen, hvilket absolut afspejler sig i det plus size tøj der udbydes. De fleste plus size afdelinger tilbyder tøj i større størrelser, men så er det som regel et uformeligt stykke tøj, der nærmere får dig til at ligne et telt end noget som helst andet. Desuden er det sjældent et fashionabelt design. Dine smukke kurver kommer ikke til sin ret, hvis tøjet enten er for småt, eller hvis det har en teltlignende form. Samtidig er det en menneskeret at have adgang til moderigtigt tøj – uanset størrelse og kurver.

We love curves!

Hvis du synes at tøjet passer dårligt og gerne vil have noget fashionabelt tøj, der komplimenterer dine kurver på bedst mulig vis, så er det en rigtig god idé at søge mod de mærker, der udelukkende beskæftiger sig med plus size mode. Her er du nemlig sikker på, at det ikke bare er almindelige tøjproducenter der har skabt en plus size afdeling for at tiltale flere kunder. Derimod er det en producent, der har ekspertise i – og brænder for – at skabe smukke kollektioner til kurvede kvinder.

Zizzi er blandt Europas førende plus size mærker og det er der en god grund til. For Zizzi skaber gang på gang fantastiske kollektioner, der klæder enhver kurvet kvindes garderobe. Mottoet er ”We love curves” og det er meget tydeligt at se i Zizzi’s udvalg af moderigtigt tøj i den bedste kvalitet, der er skabt til den kurvede kvindekrop. Alt tøj fra Zizzi findes i størrelserne 42 til 56 og du kan være helt sikker på, at Zizzi forsøger at skabe deres kollektioner ud fra de seneste trends. Zizzi elsker kurver og arbejder for alles ret til mode uanset størrelse. Det er altså slut med at vælge mellem for småt tøj eller et telt. Se udvalget her og dyk ned i Zizzi’s univers af farver og print. Her finder du alt til din garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *