Flotte og moderne trusser

Sloggi har eksisteret siden 1970’erne, og produceres af Triumph International, der har hjemsæde i Tyskland og Schweiz. Virksomheden havde i næsten 100 år produceret undertøj og lingeri til kvinder, men de nye sloggi trusser i bomuld blev en ny revolution indenfor komfortabelt undertøj til kvinder. Senere er der også kommer undertrøjer, hipsters, g-strenge og endda boxershorts til mænd fra Sloggi, der nu er et af verdens førende indenfor funktionelt og komfortabelt undertøj. Det enkle design giver mulighed for at sammensætte sit eget lingeri såsom som man ønsker det og samtidig kunne have alt fra festkjoler til jeans på uden at det kan ses. Sloggi har i mange år været en grundpille for mange danske og europæiske kvinder, da det er et mærke, man kan stole på. Man er garanteret en god pasform, der ikke gnaver eller generer og samtidig kan man nyde godt af et super blødt tekstil, der kærtegner huden.

Sloggi trusser er gået fra ’not’ til ’hot’

I mange årtier er de kendte Sloggi trusser blevet hånet af især de unge danske kvinder. Disse er fra barnsben blevet iklædt trusserne af deres forældre, men når teenageårene sætter ind, er det helt andre mærker, der er prestigefyldte at have på. Dog vender mange kvinder dog tilbage til at bruge sloggi, da man f.eks. efter børnefødsler ønsker noget, der føles behageligt og som kan rumme de feminine hygiejneprodukter. Der er ingen, der helt ved hvorfor sloggi, som brand, blev degraderet og hånet af de danske kvinder.

Dog kan man nu se et salgsboom af de mindre størrelser, der passer til teenagere og unge kvinder i 20’erne og 30’erne, der igen er begyndt at købe sloggi trusser. Dette kan skyldes, at trusserne, og resten af undertøjskollektionen, er bragt ind i det nye århundrede, hvor usynlige syninger og bedre pasform er en stor del af designet. Dertil kommer, at farve såsom hvid og sort nu er populære valg, når kvinder køber undertøj. For blot 20 år siden så mange kvinder skævt til trusser og andet undertøj fra mærket, da man kunne sætte lighedstegn mellem sloggis design og hospitaltundertøj – dette er dog ikke længere muligt, da sloggi trusser er bragt helt ind i vor tids design, udformning og stil.

Behagelig komfort og enkelt design – find det i Sloggi’s sortiment

Som tidligere nævnt er sloggi trusser meget enkle i deres design og udformning. Dog kan man ikke sætte en finger på kvaliteten eller komforten, der følger med når man ligger disse trusser i indkøbskurven. Ofte har mærket sin helt egen underafdeling i de store supermarkeder, hvilket skyldes de store sortiment og de mange daglige køb af produkter såsom trusser, hotpants, boxershort, undertrøjer og bh’er. Flere og flere trækkes mod disse hylder, da man ikke blot får komfort og enkelt design, men også får det til en god pris. Da man ikke finder denne type undertøj i spraglede pangfarver, vilde blonder eller med små pyntesten og dekoration, betaler man kun for det man kan se og mærke – nemlig den gode pasform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *