Forkæl dig selv med sushi

Flere end nogensinde spiser sushi i Danmark. Trenden er ikke helt uventet, eftersom det både er lækkert og sundt at spise. Den seneste tid er der også begyndt en trend med at lave hjemmelavet sushi. Mange danskere har fundet ud af, hvor let og sjovt det kan være at fremstille de små ruller selv, i stedet for at bruge mange penge på dyr sushi hos restauranter. I mange danskeres budget er der simpelthen ikke råd til at gå ud og spise så ofte, som man måske ønsker at nyde de lækre ruller.

En af de helt store fordele ved at lave det selv er, at det kan være romantisk at lave sammen med din partner. Aftal en aften hvor I hygger jer med at lave det sammen og nyd eventuelt et dejligt glas vin imens. Dette er opskriften på en hyggelig aften, som I sent vil glemme.

En anden fordel ved at lave sushi derhjemme er, at du helt selv bestemmer hvor mange af hver slags sushi, som du ønsker. Hvis du for eksempel er meget vild med nigiri kan du lave en kæmpe portion kun med dem. Er du mere til den velkendte makirulle, så er det bare med at gå amok med denne. Du er chefen på din egen sushi restaurant.

LÆS OGSÅ Læs mere om studieture til Berlin

Hvis du er kreativ, så er det også muligt at opfinde sine egne ruller ved at kombinere de ingredienser, som du bedst kan lide. Er du mest til laks, så kan du bare sætte det sammen med noget andet, som du har lyst til. Måske opfinder du en ny lækker rulle, som alle dine venner kommer til at elske.

Der er rigtig mange fordele ved at lave sushi selv, så hvad er din undskyldning? Det er god forkælelse, smager lækkert og kan være meget romantisk. Bon appetit.

gadgets

 

 

 

 

 

 

Læs også om konfirmationsskotechmagasin & VR briller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *