Gode madrasser er vejen til den perfekte (og vigtige) nattesøvn

Hvis der skulle være en ting der er godt fundament for både nattesøvnen og godt sexliv i et parforhold – så er det gode madrasser. Det skal være madrasser der kan holde til at blive brugt, madrasser hvor fjedrene holde længe, og der kan absorbere alt det sved man sveder ud i løbet af en nat. Gode madrasser er vigtig for at få en god søvn – man ligger trods alt ned i 8 timer i træk. Gode madrasser er også godt hvis man ikke vil have ondt i ryggen. Den forkerte madras kan være ødelæggende for din ryg, vælg derfor din madras med stor omhu. Brug lang tid på det, der er masser af udbydere. Kvaliteten hænger ofte sammen med prisen og en dyrere madras kan faktisk være det billigste valg i længden. Et redskab som bliver så meget til søvn og sex skal bare være i orden. Skal man have madrasser til hele hjemmet, er der en god mulighed for at kunne indhente et godt tilbud. Konkurrencen er stor især når der lavkonjunktur.

Vandsengen er yt – almindelige madrasser er in.

Folk er blevet mere miljøbevidste og derfor er vandsengen ikke noget man ser i mange hjem mere. Den er dyr i drift, og kraver en del vedligeholdelse. Almindelige madrasser kræver ingenting. Man skal måske skifte topmadras efter 10 år. Ordentlige madrasser holder meget længe. Der er sågar nogle udbydere der har 20 års garanti på deres madrasser – det fortæller lidt om levetiden. De fleste mennesker har prøvet at sove på en sofa som gæst, eller i seng der er ganske forfærdelig at sove i. Kan man byde sine gæster det – fortjener de ikke også et ordentligt sted at sove? Man kan altså hurtigt komme til at skulle ud og have 6 gode madrasser. Der er rigtig mange sengetøjsforretninger der vil have sådan en handel i hus – især hvis der er tale om gode, bløde eller hårde madrasser.

hvid madras

Hvis de bare give 20% er der pludselig rigtig mange tusind at spare. Man skal desuden også tænke på at købe en god topmadras. Heldigvis er man i den situation at man kan prøve sengene i de forskellige forretninger, uanset hvem der er tale om. Køber man den forkerte madras kan det være vejen til at sove dårligt og ødelægge sin ryg. Der er stor forskel på hvad folk har behov for. Lyt derfor til din ryg og din krop når du afprøver de forskellige madrasser. Hvis børnene også skal have madrasser, så ta dem med – de ved hvad der er bedst for dem og deres kroppe – man skal samtidig være fremmadseende da de jo vokser konstant. En topmadras kan dog kompensere for meget. Uanset hvad er det også vigtigt at de sover godt om natten, da de kan have svære ved at håndtere de lange skoledage og fritidsaktiviteter efter en ringe nattesøvn. Overvej derfor om en god madras ikke er en bedre investering end et fjernsyn.

Læs mere på Sengezonen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *