Gode tips til at se om din mode taske er af god kvalitet

Der er mange forskellige indikationer af om en taske er lavet i god kvalitet. Du kan blandt andet kigge på materialet, produktions landet eller syningerne. Disse elementer kan også give en indikation af om en taske er falsk. Hvilket kan være til stor gavn, hvis du køber tasker i udlandet eller brugt over nettet.  Her skal du især være påpasselig med køb af mode tasker, da mange laver falske billige modeller af dem. Hvis du vil være sikker på at du får den rigtige mode taske, kan du kigge her på: luksus tasker og læse om de nyeste trends.

 

Hvordan spotter jeg en falsk taske?

Der er ikke én enkel måde at gøre dette på, dog er det relativt nemt at se på syningerne, om det er en falsk taske eller ikke. Her kigger du på mønsteret på syningen, og om det ser sjusket ud. Hvis det er en dyr modetaske, som du har en mistanke om er falsk, så vil der typisk være sjuskede syninger på den falske taske.

En anden metode er helt simpelt at kigge på billeder af den ægte taske og opvej det mod tasken du skal til at købe. Her kan du igen kigge på syningerne, men også på: materialet, logoet, lynlås, rem og andre særtræk.

 

Hvilke tasker er lavet af det bedste materiale?

Alle tasker er ikke ens, og det er nemt at adskille tasker som er produceret i Kina fra tasker produceret i Danmark. Som regel så følger kvalitet også med prisen, dog er der mange tasker hvor størstedelen af prisen går til brandet. Tasker af den højeste kvalitet skal også findes hos de største taske brands såsom: Prada, Gucci, Louis vuitton, Marc Jacobs og derop efter. Der følger dog også en stor pris med dem.

 

Hvor får du mest for pengene?

Generelt så betaler du rigtig mange penge på brandet, når du køber tasker fra de største mærker. Der hvor vi har opdaget at man får mest værdi for pengene, er hos det danske mærke Day, hvor du kan få kvalitets tasker for næsten ingen penge.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *