Gør konfirmationen til noget helt særligt

De sidste mange år har konfirmationsfesten udviklet sig til næsten at minde om et lille bryllup i omfang og stil. Det gælder især for pigerne, som bruger masser af tid på at tænke over, hvordan festen skal være, lige som pigerne taler med hinanden om, hvad de planlægger.

 

De unge har kæmpe store forventninger til dagen, festen og gaverne. Det kan være svært at leve op til, men der er hjælp at hente på nettet, hvor en række hjemmesider tilbyder god inspiration og fine produkter til festen, lige som du også kan finde nogle rigtig gode bud på, hvad man kan give konfirmanden i gave.

Pynt op til festen efter hendes smag og ønsker

Hos Kija-design er der et væld af gode idéer til festen. Har du for eksempel tænkt på, hvor fint det kunne være med en gæstebog, som alle gæster kan skrive en hilsen til konfirmanden i, og som hun bagefter kan have som minde om den store dag.

Du kan finde alt til bordpynten fra dugen og servietterne over bordkort til pynt og potteskjulere, der passer i farven med dugen, lige som der er et udvalg af balloner til pynt af festlokalet. Find konfirmations pynt til piger her.<
Hvis konfirmanden er den feminine type pige, som kan lide den lidt bryllupsagtige stil, så kan du her også finde et udvalg af diademer og tiaraer samt perlepynt til håret. Sågar en hvid paraply med flæser, hvis det skulle falde i hendes smag.

En bog er en gave der holder længe

Det er meget muligt, at konfirmandens ønskeliste ikke er fuld af bøger, men der er så mange bøger, der har blivende værdi, og du skal huske, at hun ikke bliver ved med at være 13 år. Endelig kan boggaven, hvis du er bekymret for, hvordan den vil blive modtaget, blot være en del af gaven, som fint kan gives sammen med et par øreringe eller en smuk, lille fingerring.

 

Måske vil du gerne give en gave, som konfirmanden vil sætte pris på, når hun bliver ældre. Det kan være et filosofisk værk af Søren Kierkegaard, noget Danmarkshistorie eller måske H.C. Andersens samlede værker, som hun helt sikkert vil sætte pris på at have på sin hylde, når hun bliver voksen, selv om hun måske ikke lige kan se værdier nu og her.

 

Der findes også en masse bøger, som konfirmanden vil blive glad for med det samme. For eksempel alle de forskellige nye serier inden for young adult fiction, som hun helt sikkert vil sætte pris på. Måske står de faktisk på hendes ønskeseddel, og så kan du blot vælge derfra.

 

Hvis hun ikke er meget læsende, så husk, at der findes masser af bøger, der er indtalt som lydbøger. Arnold Busck et stort udvalg af lydbøger her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *