Guide til mænds badeværelsesgrej

Tiden hvor mænd kun gik i bad om lørdagen og at en rigtig mand skal lugte af sved, er for længst forbi. Det er tiden, hvor de måtte bruge deres koner og kæresters hudplejeprodukter også. I dag findes der masser af produkter til mænd, der går op i deres udseende. Lige fra hudplejeprodukter specielt udviklet til mænd til næsehårstrimmer.

Herunder kommer der en lille guide til, hvad der i dag kan findes på et badeværelse til mænd.

Hudplejeprodukter

Mænd og kvinder er forskellige, det er deres hud også. Derfor giver det god mening, at der er forskel på de produkter de hver især bruger. I dag er det socialt acceptabelt, at mænd også går op i deres udseende og ikke ønsker en gammel og rynket hud. Det har kosmetikvirksomhederne for længst fundet ud af og har udviklet en lang række produkter til mænd. Fra antirynke creme, til deodoranter og hårprodukter til mænd, der er ved at miste deres hår. De fås i en hver prisklasse, fra billige supermarked produkter til designermærker. En hver mand med respekt for sig selv, vil have en god kvalitetsshampoo, en hårvoks, en deodorant og en god hudcreme stående.

Næsehårstrimmer

Hår har desværre en tendens til en gang imellem at komme på de underligste steder. Især steder hvor de ikke er ønsket. Som i næsen og i ørene. Især som man bliver ældre, har de en tendens til at komme. Det er der heldigvis en løsning på og det er i dag muligt at få en maskine, en næsehårstrimmer, der fjerner de uønskede hår nemt og relativt smertefrit.

Barbergrej

Er et must for alle mænd, men tiden for en billig BIC engangsshaver er for længst forbi. I dag bugner markedet for barbergrej og virksomhederne bruger formuer på reklamer for barbergrej. Reklamerne har ofte en berømt filmstjerne eller musiker som reklamesøjle. I dag er det muligt at finde elektriske barbermaskiner, smarte gammeldags shavere som bringer minderne tilbage til de gode gamle barbershops, til shaver, hvor du kan udskifte bladet, efter et hvis antal gange. Husk et godt barberskum og aftershave.

Indbyggede højtalere

Intet badeværelse uden lir. Til manden der er vild med Gadgets, findes der brusehoveder med indbyggede højtalere, der gør et hvert bad til en fornøjelse. Eller hvad med badeværelsesskabe, ligeledes med indbyggede højtalere.

Er dette ikke nok findes der et lækkert touchudstyr, der kan styre alt fra badevandstemperaturen, til 4 forskellige brusehovedindstillinger eller hvad med en tidsindstiller der bestemmer, hvor længe dit bad skal vare. Nok ikke nogen dårlig ide, hvis du samtidig står og lytter til musik.

Ting til hænderne

En hver mand med respekt for sig selv og går en lille smule op i hvordan han ser ud, bør have et manicuresæt. Det behøver ikke at være med gennemsigtig neglelak og lignende. Men en god neglesaks. En til hænderne og en til fødderne og en fil bør findes på et hvert badeværelse. En god håndcreme til at gøre hænderne bløde og smidige vil heller ikke være dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *