Guldringe – enkle og fine smykker

Ringe har utroligt stor symbolsk værdi og har været brugt i flere tusinde år som en måde at pynte sig på. I gamle dage var din ring et symbol på, hvilken slægt du var fra, mens den nu mere bliver forbundet med ægteskab eller i hvert fald forlovelse.

Du kan dog også sagtens bære andre og flere ringe end bare din vielsesring. Særligt guldringe er nemlig rigtig fine og enkle smykker, der kan pynte på enhver ånd eller tilføje det sidste til et outfit. En eller to guldringe på en hånd kan faktisk se rigtig godt ud. Det er dog vigtigt, at du ikke overgør det. Det er udelukkende rappere eller lignende, der rent stilmæssigt kan tillade sig at gå run med fem eller seks guldringe. For enhver anden, mand eller kvinde, virker det kontraproduktivt grundet den enkelthed, som præger mange guldringe.

Vælg de rigtige guldringe

Når du vælger mellem guldringe, er der et par ting, som du skal overveje, før du bare blindt køber en ring. Først og fremmest skal du være sikker på, at en eller flere af dine guldringe ikke kommer til at ligne en vielsesring.

Hvis du allerede har en vielsesring, skal den selvfølgelig ikke ligne. Har du derimod ikke en vielsesring, vil du selvfølgelig ikke vække konnotationer dertil, og derfor bør du undgå simple ringe på ringfingeren. Der findes nemlig rigtig mange kreative og atypiske designs på guldringe, som dermed aldrig vil blive forvekslet med en vielsesring.

En anden ting, du bør overveje, er farven på din ring. Guldringe er klart de mest populære for tiden og har været det i lang tid, men skal dine guldringe have den traditionelle guldfarve eller skal de være i hvidguld. Det er nemlig to vidt forskellige udtryk.

Vælg guldringe med det rigtige udtryk

Det samme kan siges om størrelsen, antallet og typen af sten på dine guldringe. Nogle er helt fjollede med sten, og de vil gerne have så mange som overhovedet muligt. Den type mennesker findes der afgjort guldringe til. Der findes guldringe, hvor der er påsat små, fine sted hele vejen omkring, og der findes andre, hvor en stor sten har taget fokus. Der findes både de typiske sten såsom brillant og diamant. Du kan imidlertid også finde guldringe med mere atypiske sten, hvis det er mere din smag. Det kunne for eksempel en grøn smaragd, som går rigtig godt med farven på hvidguld, eller det kunne være den blege og disede ametyst, som altid ser godt ud.

Der findes dog også med sikkerhed guldringe til den diametralt modsatte type, som hellere vil fokusere på den smukke og enkle guldring og dennes design. I den sammenhæng kan det også være en god ide at overveje, hvor, hvornår, og til hvilke outfits du ønsker at bære dine guldringe. Det kan nemlig i høj grad være med til at bestemme, hvordan dine guldringe bør se ud.

Hvis du gerne vil have en ring på hver dag, bør det for eksempel være en ganske simpel og neutral ring. Udover det handler det dog bare og at lege og prøve sig frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *