Historien bag Done by Deer

Done by Deer er for familier, der tror livet med børn og liv med stor design er et perfekt match.

Deres design er gjort for børnene – og os som forældre. De er dybt forankret i deres legetøj og stræber efter at kombinere moderne skandinavisk design med funktioner, der er sjove og legende. Done by Deer’s design stimulerer barnets sanser og udvikling med materialer, farvekombinationer og detaljer, som små fingre og øjne elsker at udforske. For ikke at nævne deres søde cuddle legetøj.

Done by Deer har en karakteristisk grafisk kant og en klar henvisning til skandinavisk stil af livet. Filosofien er enkel: De kombinerer innovativt design, sikkerhed, og en dristig brug af moderne farver. Alle deres produkter er designet in-house af Helene Hjorth og sælges gennem et voksende netværk af distributører i Skandinavien og det meste af Europa.

Dette gør hvert element fra Done by Deer fremragende.

Alt Done by Deer gør er 100% venligt og naturligt testet for at overholde eller overstige strenge europæiske sikkerhedsstandarder.

Done by Deer designes af den danske designer Helene Hjorth (Hjorth betyder Deer på engelsk).
Helene har en særlig evne til at spotte de moderne design tendenser og konvertere dem til 100% venlige elementer, der både gnister fantasien hos børn og er moderne stykker af design i hjemmet. Helene udfordrer konstant sig selv og sine designs for at innovere og gøre så et hvert produkt skiller sig ud. Intet er overladt til tilfældighed og deer er i alle detaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *