Hvordan laver du den bedste fest eller firmaarrangement?

For at lave den bedste fest eller firmaarrangement ligger der en masse planlægning bag. Der skal være overensstemmelse over hvad for en fest du ønsker at holde og hvor du holder den, hvilken slags mad du servere og hvilken type alkohol du servere.

Er det et firmaarrangement for dine medarbejdere og kunder, kan det være en mulighed at bestille mad og drikke udefra. Det kan også være en mulighed at bestille en bartender fra Bartenderbar og sikre dig at dine drinks sender de rigtige signaler.

Hvilke signaler sender dine drinks?

En af de mere populære ting at gøre i dag til fest eller firmaarrangementer er bestille en bartender. Vi har alle været til en fest, hvor en mere eller mindre beruset onkel har stillet sig i baren og med større eller mindre succes, har stået og mixet cocktails til festens deltalere. Ønsker du at sende et andet signal, kan det gøres ved at have en bartender stående i baren. Det kan være i et par timer eller en hel aften. Alt afhængig af hvad der passer ind i arrangementet.

Hvilken drinks serverer du?

Alt afhængig af hvilke drinks du servere sender du nogle signaler til dine omgivelser. En bartender fra Bartenderbar har styr på de nyeste drinks der serveres og i hvilken mængde alkohol, der skal være i drikken. Ved at servere en Kir eller en filur fortæller du dine gæster og kunder en historie, hvorimod en mojito med passionsfrugt eller en gin og tonic med en specialgin giver et helt andet, især hvis den er lavet af en bartender.

Maden – hvad skal du tænke over?

Der er mange muligheder for at servere en rigtig god slags mad til festen eller firma-arrangementet. Det kan bestilles udefra, hvis der ikke er mulighed for at lave det selv. Er det et arrangement der holdes, hvor der er et godt køkken, kan der, hvis der er personale, kan de stå for maden. Det er også muligt på lige fod med en bartender fra Bartenderbar at få en kok udefra til at sikre, at maden har samme høje kvalitet. Er der ikke køkken eller plads til at lave den ønskede mad, findes der masser af cateringsteder og restauranter, der kan levere mad i den ønskede mængde og kvalitet.

Kontrol over alkoholen

En bartender, der står og mixer cocktails, har også en anden måske lidt utilsigtet fordel. Du har langt mere kontrol over hvor meget alkohol, der bliver brugt i løbet af arrangementet. En bartender doserer mængden af alkoholen, så den passer til de drinks de står og laver. Det signalerer klasse og kontrol, samtidig med, det er med til at sikre, at der ikke bliver indtaget overdrevne mængder af alkohol, hvilke især til firmaarrangementer, kan være en god ting. En bartender kan også lave drinks uden alkohol til dine gæster eller kunder, der måtte ønske at stå med en smuk og eksotisk drink uden alkohol. Det sender et noget andet signal end en Coca cola eller en danskvand.

Lej en bartender her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *