Kvinder elsker mænd med stil

Drømmer du også om, at din kæreste ligger de gamle cowboybukser på hylden og i stedet får en bedre stil, der passer ind i moden anno 2018? Du er garanteret ikke den eneste. Når nogle mænd bliver trygge i deres forhold, overser de vigtigheden af fortsat at gøre noget specielt ud af deres udseende.

Din kæreste ønsker med sikkerhed også, at du finder ham og hans look attraktivt. Hvis det kræver, at han skifter lidt ud i garderoben, er det forhåbentlig et skridt, din kæreste er parat til at tage. I denne artikel vil du blive introduceret til et par tiltag, du kan gøre for at hjælpe din kæreste med at udvikle sin stil – og en enkelt nødløsning, hvis han ikke er til at rokke med.

Fælles shoppingture

I en travl hverdag, hvor tumult og stress til tider dominerer, kan stil og tøjindkøb nemt blive en by i Rusland. Din kæreste er måske ikke bevidst om, at hans stil er outdated. Vær derfor målrettet, når du ønsker at opgradere din kærestes stil.

Undgå at bestemme, hvad han skal iføre sig, for det fører aldrig noget godt med sig at diktere over jeres parforhold. Bevar i stedet ligevægten, og vær fælles om hans stilændring ved at tage med ham på shoppingtur.

Ved sammen at gå i butikker for at blive inspireret bliver hans nye stil en fælles mission, som både du og han får indflydelse på. Han har sikkert ikke det stilmæssige overskud og viden, det kræver for at være bevidst om, hvad der virker godt på ham. Derfor kan det også for ham være en fordel at have dig med på råd.

I behøver ikke nødvendigvis shoppe i fysiske butikker, men også mange online butikker tilbyder lækkert, moderne herretøj af høj kvalitet. Her kan I være to ved computeren, når nyt tøj skal lægges i indkøbskurven. På internetsiden xsassy.dk kan i blandt andet købe det ungdommelige og stilfulde mærke Les Deux.

Tag selv initiativet

Når din kæreste skal stå for skud for en stilforandring, er det måske også en anledning til at kigge indad. Når du peger på andre, vender tre fingre mod dig selv. Er du også blevet lidt doven, når det kommer til at gøre noget ekstra ud af din påklædning, makeup og udstråling?

Måske er både dig og din kæreste blevet lidt for glade for joggingbukserne? Det er naturligt, at mange, der har været i samme parforhold længe, drømmer om, at deres kæreste vil gøre sig umage stilmæssigt. Vær derfor opmærksom på dig selv. Er det længe siden, at stiletten er blevet luftet eller læberne malet røde? Når du gør noget særligt ud af dit look, vil din kæreste forhåbentlig blive inspireret til at gøre det samme.

Vælg den radikale metode

Hvis det ikke hjælper at inspirere, at tage med på shopping eller selv tage de stramme bukser på, kan du også overveje mere markante løsninger. Find de sorte sække frem, og smid det tøj ud, som burde være blevet fjernet fra jordens overflade for længst.

Hvis din kæreste provokeres af dit initiativ, handler det måske om, at han er blevet for tilfreds med at gå i klæder fra hans forældede garderobe. En sur mand kan også være lækker. Nyd at din kæreste hopper op af sofaen, og grin i stedet sammen over, hvordan hans klædeskab er blevet et mekka for samleobjekter i form af gammelt, grimt tøj.

Når garderoben er tom, er der ingen vej udenom shoppingcentret. Selvom metoden måske ikke anbefales af pædagoger, er det også en mulighed for at nå sit mål: Den stilfulde, moderne mand som du igen kan føle dig tiltrukket af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *