Lækre opskrifter til en sundere hverdag

Gå vinteren i møde med lækre opskrifter til at sætte kulør på hverdagen. På Camillas mad og livsstils- blog finder du opskrifter inspireret fra eksotiske kulturer som for eksempel den italienske, som gør det lettere at holde på varmen og holde energien oppe i den mørke og kolde tid. Camillas blog har et hav af kreative og farverige opskrifter, som fokuserer på at være et sundt alternativ til sunde eller cremede sager. Her findes et stort udvalg af glutenfri, kalorielette og nemme opskrifter. Alle opskrifter har det til fælles at de løfter humøret med kreative pift og et farvespil med ingredienserne. Bloggen kan blandt andet byde på et hav af fedtfattige desserter, som kan indtages med bedre samvittighed og samtidig er et hit for børnene. Bloggeren kommer også med kreative alternativer til morgenmaden, til at få dig ud af rutinen og give dig en mere energisk start på dagen. Du kan også finde lækre, frugtrige cocktails, nemme og opkvikkende madpakker samt ideer til aftensmaden.

Hjertevarme tips og tricks fra mor til tre

På bloggen Kiinus kommer du ind i Camillas verden. Hun fortæller her flittigt om hendes travle hverdag i en familie på fem, og viser hvordan der stadig er plads til kreativitet og fornyelser i hverdagen, da det holder motivationen og glæden oppe, selv når det er koldt og gråt udenfor. Hun viser sin kreativitet særligt igennem alternative og farverige madopskrifter, men også igennem hendes indretning af hjemmet, Gør det selv projekter samt familiens afbræk fra hverdagen med diverse ferier. Endeligt viser bloggeren også sin passion for mode og fornyelser i garderoben, og hvordan hun ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder hendes børns eller hendes eget tøj.

Gå vinteren i møde med hjemlig hygge

Camillas blog er fyldt med gode ideer til at skabe bedre samvær med familien i en stresset hverdag og pifte hverdagen op med små mad-, gør det selv eller ferieprojekter, som får familien ud af rutinen og skaber nærvær og glæde både for børnene og de voksne. Som moderne kvinde kan det være noget af en udfordring at jonglere både familieliv og job, og samtidig holde sig sund og glad, og i denne blog giver Camilla nogle glimrende eksempler på hvordan man kan spise sundt og dyrke sin aktive livsstil mens man holder sig modebevidst, spontan og kreativ.
Her kan du besøge Camillas univers. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *