Mærk nemt dine børns dyre tøj – Og vær sikker på det kommer med hjem igen

Kender du det, at du har købt noget lækkert tøj til dit barn, som han eller hun har haft på i institutionen eller skolen, og at det så er pist forsvundet, når barnet kommer hjem igen? Selv når du kigger i glemmekassen, er det ikke at se nogen steder. Dit barn har ikke lige styr på, hvad der er sket med det, men det er nærliggende at tro, at der er nogle andre forældre, der gerne ville have fat i det lækre stykke tøj. Ikke mindst hvis det er noget, som du har brugt mange penge på.

Hvis du gerne vil mindske risikoen for, at dit barns tøj bliver væk i skolen eller i institutionen, er det en god ide, at du køber et tøjstempel til at mærke det hele med. Du kan selvfølgelig sidde og skrive navn i hånden, men det kan være svært at gøre i tøj. Med et stempel kan du meget præcist trykke dit eller dit barns navn i tøjet med meget små bogstaver, som det vil være nemt for alle at læse. Læs mere hos Nydan Stempler A/S om tøjstempler.

Er det ikke overdrevet at købe et tøjstempel?

Det er meget muligt, at du selv eller andre spørger, om det ikke er overdrevet at købe et tøjstempel. Men det er det bestemt ikke. Hvis du køber det, når barnet er lille, vil du kunne spare rigtig meget tid i forhold til at skulle sidde at mærke alt barnets tøj i hånden. Og du kan spare rigtig mange penge i forhold til alt det tøj, der kommer til at forsvinde.

Måske var vi lidt strenge i indledningen, for det er jo ikke kun de andre forældre, der kan finde på at tage dit barns tøj. Nogle gange kommer de til at tage det, fordi de tror, at det er deres eget barns. Nogle gange har deres barn taget det med hjem, fordi han eller hun troede, at det var vedkommendes tøj. For børn er der ikke altid så stor forskel på blå bluser for eksempel. Når forældrene så opdager dit tøjstempel i nakken på blusen, bliver det hurtigt klart, at det ikke er deres barns tøj. Så er sandsynligheden for, at du får det tilbage meget større.

Tøjstempler i forskellige farver

Du kan vælge mellem tøjstempler i forskellige farver, når du køber stempler. Det er en god måde for dig for at finde det stempel, der passer bedst til dit barns tøj. Hvis dit barn har meget mørkt tøj, er det en god ide at stemple på tøjets vaskemærker. For at det er tydeligt at se, at der er stemplet på det, kan du vælge et rødt tøjstempel.

Hvis dit barn har meget lyst tøj, vil det være nemt at se stemplet i tøjet. Du kan også sagtens bruge det røde stempel til det lyse eller vælge et sort stempel, hvor det virkelig bliver tydeligt på den lyse farve. Når du stempler i nakken, kommer det ikke til at gå igennem blusen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *