Opbevar dine smykker godt og pænt

Dine smykker er ikke bare pynteting – det er en måde, hvorpå du kan udtrykke dig. Uanset om du foretrækker øreringe, halskæder, ringe, armbånd, eller det hele på én gang, så fortjener dine smykker at blive opbevaret på en smuk og overskuelig måde.

Der er mange forskellige måder at opbevare sine smykker, og med opbevaringsmuligheder, der er beregnet til dem, bliver de holdt pæne så lang tid som mulig – og så bliver det nemmere at finde dem!

Uanset hvad du vælger, om det er en udstillingsmulighed eller et smykkeskrin, så lader det dig holde bedre styr på dine smykker og giver dem en fast plads, så du altid kan finde dem.

Lukket smykkeskrin

Det klassiske smykkeskrin med låg har som regel masser af små rum og remme, så du kan opbevare hele din smykkesamling ét sted. Med et traditionelt smykkeskrin bliver dine smykker mere overskuelige, og du glemmer ikke nogen af dem i mængden. Du kan variere fra dag til dag og lettere matche til det tøj, du har valgt for dagen.

I traditionelle smykkeskrin er der desuden som regel minimum ét spejl, så du omgående kan se, hvordan for eksempel en halskæde ser ud med din makeup eller dit tøj.

Hvis man har nogle smykker, man gerne vil udstille, kan man evt. tage nogle stykker fra, mens resten bliver gemt i et smykkeskrin. Det kan også være rart at have et sted at opbevare sæsonbetonede smykker, for eksempel julerelaterede øreringe eller ankelkæder.

Et smykkeskrin er også godt til generel opbevaring, hvis du har rigtig mange smykker. Det er synd at gå af med arvestykker eller dyre indkøb, selvom man ikke går med dem hver dag – så kan man passe godt på dem i et smykkeskrin.

Udstil dine smykker

Hvis du har smykker, du er særligt glad for (hvilket vi jo alle sammen har!), kan det være, du gerne vil udstille dem. Så er et traditionelt smykkeskrin med låg ikke ideelt.

Heldigvis er der masser af muligheder, hvorpå du kan udstille alle dine smykker!

Et smykkestativ har altid været populært, og i de seneste år er der kommet flere sjove og finurlige varianter. Med et smykkestativ kan du udtrykke din personlighed, både gennem smykker og stativet. Stativet kan for eksempel være en elegant hånd eller en praktisk karrusel, eller det kan være en sjov giraf! Det er helt op til dig!

Et smykkestativ lader dine smykker være frit fremme, hvor de bliver udsat for eksempelvis fugt i luften, hvis de sættes på et badeværelse, og direkte lys. Det kan nogle smykker godt tåle til, men for at undgå, at de fleste smykker falmer, kan en udstillingsboks være et godt valg.

En udstillingsboks til smykker, eller en displayboks, tillader dig at opbevare dine smykker i en flad æske med et gennemsigtigt låg. På den måde kan du gemme dem i en smukke, der nemt kan trækkes ud, og du kan overskue smykkerne, uden overhovedet at åbne låget. En displayboks gør også dine smykker lettere at sortere.