Opdatér din garderobe til efteråret

Det har været en usædvanlig varm sommer. Efter flere måneder med bagende solskin kan det være svært at huske, hvordan kulde egentlig føles. Det kan føles som årtier siden, at du har haft din regnjakke og varme trøjer fremme. Men der er ingen vej uden om. Trods hederekorder kan vi i Danmark se frem til en lang periode med blæst, regn og dalende temperaturer. Som altid er det ikke til at sige, hvornår kulden for alvor indfinder sig. Det danske vejr kan slå om fra den ene dag til den anden. Derfor gælder det om allerede nu at gøre klar til efterårsgarderoben. Det er også nu, at du har den bedste mulighed for at se kritik på dit varme tøj. Måske der er noget af det, som du helt har glemt, at du havde? Her får du tre gode råd til at opdatere din garderobe til efteråret.

En god basisgarderobe

Vil du gerne gøre et godt indtryk, gælder det om at have en god basisgarderobe. Med andre ord noget, du altid føler dig godt tilpas i. Tøjet i din basisgarderobe afhænger selvfølgelig af dit arbejde. Alle, både mænd og kvinder, bør dog eje i hvert fald en pæn skjorte. En hvid skjorte og et par mørke bukser er et klassisk og præsentabelt look, som man altid kommer langt med. Som kvinde kan du også vælge en nederdel for at få et mere feminint udtryk. En skjorte er god til alle vigtige begivenheder med en jakke til. Det kan være til runde fødselsdage, bryllupper og alle specielle lejligheder. Den er også god at have på til receptioner, præsentationer eller andre arbejdssammenhænge. Det svenske mærke Stenströms har et stor udvalg af klassiske skjorter til både mænd og kvinder. I dette tilfælde kan det godt betale sig at investere i ordentlig kvalitet. Tøj, du ofte har på, bliver hurtigere slidt.

Tilpas dit look vejret med lag på lag

Det danske vejr er lunefuldt. Det ene øjeblik kan byde på regn og mørke skyer. Det næste øjeblik kan det føles næsten varmt i solen. En efterårsgarderobe er nok af samme grund en af de sværeste at sammensætte. Du skal nemlig hele tiden tænke på nemt at kunne tilpasse tøjet til forskellige vejrsituationer. Det gør du ved at tænke i lag på lag. For et klassisk look kan du prøve at bygge dit outfit op omkring Stenströms skjorter. Som mand kan du tilføje varme lag med en vest eller en cardigan. På den måde kan du nemt tilføje en regnjakke. Hvis du gerne vil have et lidt mere sprælsk look, kan du gå efter en mønstret skjorte. Som kvinde kan du med fordel hoppe i en lidt mere feminin skjorte med flæser eller en skjortekjole. Det får dig til at skille dig lidt mere ud. Ligesom en mandeskjorte er det nemt at tilføje varmere lag med en flot cardigan. Du kan også med fordel style skjorten med et farvet silketørklæde. Der er et utal af muligheder for at være tjekket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *