Opgrader din stil med et nyt ur

Trænger din stil til en opgradering? Måske behøver opgraderingen ikke at være så stor, for at der sker en markant ændring i udtrykket. Følg med her og bliv klogere på hvordan et ur kan være med til at style et helt outfit. Ja faktisk kan et ur fuldende et bestemt look. Ure fås i mange forskellige prisklasser. Designerure eller ej. Det store udvalg gør det muligt for enhver at opgradere deres garderobe med et fedt ur.

Stilen afgør valget af ur

Ønsker du at udstråle overskud og elegance? Har du et job eller livsstil, hvor du har de høje stiletter på, og en sort habit? Så vil et klassisk ur virkelig kunne tilføre din stil noget ekstra sofistikeret. Vælg et ur med klassisk brun læderrem eller et meget enkelt stål ur, eventuelt i guld. Urskiven kan være meget enkel med lys eller mørk baggrund. På denne måde får du et enkelt men stilsikkert udtryk. Er du sports pigen der elsker en frisk løbetur eller en lang cykeltur? Og vil du gerne holde styr på kilometerne i benene? Så er et sportsur eller et smartwatch det sikre valg. Ved at vælge sådan et ur får du et lækkert ur, der har præcis den feature du skal bruge. Samtidig udstråler du overskud og velvære. Leder du efter et helt almindeligt men lækkert hverdags ur, vil et lækkert ur i enten guld eller sølv look med en enkel rem i sort eller brunt læder passe perfekt.

Statement ur eller designerur?

Så snart man hører ordet ”Designerure” tænker man straks at prisen må være uoverkommelig. Men der tager du fejl. Designerure fås i dag i alle prisklasser og der er kvalitet for pengene på alle hylder. Et designerur vil få dig til at se tjekket ud og udstråle overskud. Noget vi alle gerne vil udstråle. I dag kan alle være med. Designerure er nemlig ikke ligeså dyre som de var før i tiden. Uanset om du vælger et billigt eller dyrt designerur, har du det i rigtig mange år frem. Kvalitet og design er nemlig ofte tidsløst. Er du mere til et statement ur, findes der også mange flotte ure i denne kategori. Ofte er de meget modebetinget, og der kommer nye hver sæson. Et statement ur er en god investering, da det ofte ikke er så dyrt, og det giver dig et udtryk af overskud og modernisme. Hvem vil ikke gerne være med på den seneste mode?

Stil krav til dit kommende ur

Hvad ønsker du dig af dit kommende ur? Hvornår vil du bære det? Hvad skal dit kommende ur kunne? Som nævnt ovenfor er det også vigtigt at overveje, hvilken stil du ønsker. Skal det været et af de mange lækre Designerure, er man ofte også mere villig til at smide flere penge efter det. Modsat vil man måske gerne slippe lidt færre penge hvis det skal være et statement ur eller ur nr. to. Du må gerne stille krav til dit kommende ur. På den måde får du det helt rigtige ur. Designerure eller ej.