Så vigtige er power banks

Alle med en smartphone kender det med, at løbe tør for strøm og derfor har vi altid en power bank med os over alt. Dog er det ikke mange år siden, at den første power bank kom på marked. Faktisk blev den første fremvist på Las Vegas International Consumer Electronic Show i 2011. Messen Las Vegas International Consumer Electronic Show er verdens største elektronik messe og afholdes hvert år i januar i Las Vegas, hvor alt den nyeste elektronik der snart kommer på marked, bliver vist frem for publikum og pressen. Det var netop der, at i 2011 blev den allerførste power bank blev vidst frem.

IPhone gjorder vi brugte vores telefon meget mere og det betød mere brug for strøm

Da Apple kom med den første iPhone i 2008, fik vores mobiltelefoner nye måder, at blive brugt på. Desuden begyndte vi, at koble den på internettet hele tiden og det betød, at ens iPhone blev brugt 24/7. Selv om batteriet i bla. IPhone hele tiden forbedres, måtte der opfindes, det vi i dag kender som en power bank. Udviklingen i bedre batterier i mobiltelefoner kunne ikke følge med det i tempo, vi brugte vores telefonener, mere og mere på. Heldigvis er batteriteknologien blevet billigere og gør, at en investering i en power bank, ikke er noget vi skal tænke længe over. Litium-Ion batterier gør, vi kan have meget strøm, uden ens power bank fylder en masse. Normalt siges der fra eksperterne, at kapaciteten i batterier forbedres med 10 til 12 % om året, uden at prisen og størrelsen på batteriet stiger.

LÆS OGSÅ: Den store powerbank test 

Udviklingen forsatte og muliggjorde battericovers

Noget af det seneste skud på stammen er battericovers, som teknikset er et cover til sin smartphone med indbygget batteri. Det gør, du altid har den tilsluttet og ikke skal huske, at få sat den til ladning og altid har et ekstra batteri til strøm. En ting der dog gør den lidt upraktisk er, at den gør den smartphone lidt tykkere, men ikke noget der har en ret stor betydning. Så du vil knap lægge mærke til det, i din dagligdag. Med den løbende udvikling af batterier gør også, at ens battericover fylder mindre og der går ikke længe før, de kan være så tynde, at du ikke vil kunne se, at coveret har indbygget en power bank.

Pokemon Go gør power banks endnu mere aktuelt

Efter, at spillet Pokemon Go er lanceret i 2016, gør det, at behovet for endnu flere har behov for power banks og power banks med endnu mere strøm end tidligere. For når vi bruger vores smartphone hele tiden og den skal være på nettet samtidig, bruger den en hel masse strøm. Da der er grænser for hvor stort batteri Samsung og Apple kan sætte i en smartphone uden, at den bliver kluntet, stor og tung, er vi nød til, at investere i en power bank vi kan have med os, over alt. I dag koster en god power bank omkring de 250 kr. Alt efter hvor meget strøm du har behov for. Det smarte er også, at når du alligevel lader din iPhone op om natten, lader du samtidig også din power bank op. Så er de begge fuldt opladt når du skal ud af døren om morgen og skal på arbejde eller i skole. Så har du, i langt de fleste tilfælde have strøm nok, til du kommer hjem om aften, hvor som altid lader din iPhone op alligevel. Har du en af de helt store power banks, kan den endda lade din bærbar op med den, men så så snakker vi en helt andre prisklasse. andre priser, du skal ud og bruge på, at købe en.

Find flere smarte elektriske redskaber som riskogere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *