Sådan får du hurtigere internet i din lejlighed

Der findes næsten intet værre end at sidde og have travlt med en vigtig skoleopgave eller gøre klar til at se en god film online, og så loader siden ikke. De fleste af os har oplevet dårligt internet mindst en gang, men hvis du er i den uheldige situation at det sker for dig konstant, så kan der være hjælp at hente. Prøv at læse videre og se om det kan hjælpe at rykke rundt på nogle af tingene hjemme i din lejlighed, så du kan få bedre internet.

 

Tænk over hvor din router er placeret

 

Der er flere vigtige regler i forhold til placering af router. Hvis du bor i et hus med flere etager, er det bedst ikke at placere dit modem eller din router i kælderen. Både afstand og etageadskillelse påvirker signalet i både stuen og på anden sal.

 

Det er bedst at stille routeren i nærheden af de enheder, som har størst behov for det bedste signal. Derudover er det vigtigt at placere den højt på for eksempel et bord. Routeren bør blive placeret mindst en meter fra andre elektroniske apparater som f.eks. TV og forstærker, da det kan forstyrre signalet.

 

Udover TV og forstærker, så kan andre elektroniske enheder såsom printere, babyalarmer, mikrobølgeovne og mobiltelefoner også forstyrre signalet. Dette skyldes at den trådløse router sender den samme frekvens, som ovennævnte genstande, der er på 2 Ghz. Hvis signalet er svagt, er det derfor en god ide at rykke rundt på de ting, som kan flyttes.

 

Køb en ny router

 

Hvis du har prøvet på at rykke rundt på router og andre genstande, som kan forstyrre signalet og det ikke forbedre situation, så fungerer din router måske ikke på optimal vis. Du kan først og fremmest benytte populære søgemaskiner til at søge på modellen for at undersøge om der er andre, der oplever lignende problemer.

 

Både i tilfældet af svar, eller mangel på samme, kan det være en god ide at købe en ny og bedre router. Da der ofte er garanti for tilbagelevering, har du sikkert mulighed for at returnere den, hvis det heller ikke forbedrer situationen. Du kan også søge efter nyt og bedre internet. Køb nyt internet her, hvis alle disse tips og råd alligevel ikke virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *