Sådan finder du en billig advokat – lige meget hvilken slags du har brug for

De fleste ”almindelige” mennesker stejler en smule når de hører snakken falde på en advokat eller advokater. Det er der helt klart flere forskellige grunde til. En af dem er at en advokat ofte bliver associeret med en lidt hård person, med masser af magt også er det selvfølgelig også fordi at advokater bruges når der skal føres forskellige slags sager, rundt omkring i landet.

Men en advokat er og kan meget mere end det og advokater bliver brugt i mange flere forskellige sammenhæng end den gennemsnitlige dansker lige render rundt og tror. Derfor vil en del af os også, igennem et langt liv, opleve at vi får brug for at hyre en advokat. Hvad end det er en skilsmisseadvokat, boligadvokat, skatteadvokat eller noget helt fjerde.

Og står man i den situation at man skal hyre en advokat skal man altså ikke med det samme blive bange for at blive ruineret, fordi jo, advokaters timeløn er noget højere end den gennemsnitlige timeløn i landet, men advokat-markedet er – ligesom de andre markeder og brancher herhjemme – helt frit, dvs. der er stor konkurrence og det kan man udnytte til sin fordel, ved at få de absolut billigste priser.

Før du går i gang med at finde den billigste advokat, så kan det faktisk være at du ret til gratis advokathjælp. Jeps, den er god nok, en helt gratis advokat. Det kommer an på præcis hvilken situation du står i og især hvilken slags advokat du skal bruge, til hvilke slags opgaver. Du kan læse mere om gratis advokathjælp her https://www.juf.dk/gratis-advokathjaelp/.

Er det ikke muligt at få gratis advokathjælp til din opgave, så kan du ved at følge denne metode alligevel få en rigtig rigtig god pris på din advokat-opgave. Det er faktisk super simpelt. Beskriv din opgave præcist og uddybende (ikke alt for langt, men uddybende). Find så alle de advokater i landet (eller i dit lokalområde, hvis din opgave kræver at man mødes fysisk med advokaten), dette kan du gøre via Google, f.eks. Kontakt så alle advokaterne via mail. Herefter afventer du svar med priser og nu kan du snart vælge den billigste pris.

En meget lignende metode, der giver dig stort set alle de samme fordele, men til gengæld sparer dig en masse tid er at benytte en af de ”3 tilbuds hjemmesider” der findes, f.eks. JUF.dk. Her slipper du for selv at kontakte alle advokaterne, det klarer hjemmesiden for dig, også får du 3 billige tilbud tilsendt direkte. Se evt. mere på https://www.juf.dk/.

1 comment

    Jeg har sagt noget i en video da jeg var meget fuld om Mette Frederiksen den 20 Marts

    Bjørn Lisdorf | 3 måneder ago Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *