Sådan gør du din bolig mere hyggelig

En hyggelig bolig er noget vi alle drømmer om, men det kan være svært at gøre drømmen til virkelighed. I denne artikel forsøger vi at hjælpe dig med at få en mere hyggelig bolig i form af nogle gode indretningstips.

Vælg den rette belysning

Der er ingen tvivl om, at belysningen også spiller en kæmpemæssig rolle i forhold til, hvor hyggelig en bolig er eller ikke er. Derfor er det en god ide at bruge meget tid på at finde ud af, hvilken type belysning, der passer bedst til dig og din bolig.

I den forbindelse skal du tænke over, hvorvidt du er på udkig efter dyre designlamper eller kan ”nøjes” med almindelige lamper? Den helt store grund til at vælge designlampen er, at den typisk er mere stilfuld og samtidig kan fungere som ”kunst”. Rigtig mange designerlamper bliver betegnet som kunstværker – og med god grund. Tag for eksempel bare den populære kogle-lampe.

Find inspiration til lamper og belysning hos LYYS.dk

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken lampe du bør vælge til boligen eller hvordan din belysning skal være, så kan du med fordel aflægge LYYS.dk et besøg. På denne hjemmeside kan du nemlig finde en masse inspiration inden for lamper og belysning som du med garanti kan bruge. Tjek hjemmesiden ud og bliv inspireret!

Pynt væggene med kunst, wallstickers og lignende

Noget som også kan gøre din bolig mere hyggelig, det er ganske enkelt pynt på væggene. Det kan for eksempel være kunst, plakater, wallstickers eller noget helt fjerde.

Store og tomme vægge er ikke lige frem, hvad du forbinder med hygge. Derfor gælder det om at fylde dem ud på en god og fornuftig måde. Hvis du for eksempel har et yndlingscitat, så er det oplagt at hænge citatet op som en wallsticker.

En blød sofa/stol med puder og tæpper virker altid

Dette trick er nok det bedste du læser i dag, når det gælder om at gøre boligen mere hyggelig. Det går ganske enkelt ud på at finde en blød sofa eller stol og udstyre den med puder og tæpper. Mere skal der faktisk ikke til for at gøre noget hyggeligt. Find mere inspiration til boligen ved at besøge den autentiske blog ved navn http://boligblog.com/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *