Skab et unikt hjem eller en unik arbejdsplads med brugte møbler

Børn bliver teenagere, teenagere bliver unge voksne, og lige pludselig flytter de hjemmefra.

Det kan komme pludseligt, eller det kan være planlagt – ikke desto mindre kræver et nyt hjem typisk nye møbler. I forbindelse med at ens børn flyver fra reden og flytter ind i deres eget, plejer det at betyde et obligatorisk besøg i IKEA. Der er sådan set også mange gode grunde til at tage en tur i IKEA. Det er billigt, designet er pænt, og produkterne er mange. Man kan med ét besøg i IKEA faktisk indrette hele sit nye hjem.

Dog er det svært at påstå, at ens nye hjem med de mange IKEA-møbler er unikt. Vi har med garanti alle prøvet at være på besøg hos nogen, hvor vi hurtigt har spottet et møbel eller andet inventar, som vi selv har eller har haft. Virkeligheden er, at IKEA-møbler ikke er særligt autentiske eller unikke. For mange behøver det heller ikke at være sådan. Alligevel er der mange, som ærgrer sig over, at det eneste, man tror, man har råd til, er IKEA-møbler. Virkeligheden er dog, at der findes et alternativ til IKEA – nemlig brugte møbler.

Drop boligmagasinerne og opsøg brugte møbler

Mange henter inspiration i diverse boligmagasiner, når de skal finde deres nye møbler. Men hvad mange glemmer at have for øje er, at der findes et kæmpe marked for brugte møbler. En rundspørge har vist, at 3 ud af 10 danske unge forbinder brugte møbler med noget, som hører til hjemme hos bedsteforældrene. Det er en kæmpe misforståelse. Der forhandles på markedet for brugte møbler alt fra moderne designmøbler til unikke og antikke møbler.

Først og fremmest er der de mange online platforme som eksempelvis Den Blå Avis, Tradono og Gul og Gratis. Der findes et hav af møbler til enhver smag, som både er billige og smarte. Derudover er der et hav af genbrugsbutikker, secondhand-butikker, loppemarkeder samt auktionshuse, hvor man kan finde brugte møbler.

Hvorfor vælge brugte møbler?

Der er mange grunde til at opsøge brugte møbler. Først og fremmest er der den økonomiske gevinst. Derudover har man virkelig mulighed for at finde noget unikt. Det er altid sjovt at have noget, som man ved, andre ikke har – noget, der er helt særligt for ens eget hjem. Derudover er der mange indretningseksperter, som er begyndt at eksperimentere med kombinationen af gammelt og nyt. Med andre ord er der mulighed for at skabe noget helt enestående og usædvanligt ved at sammensætte hjemmet med en blanding af nye og brugte møbler.

Brugte møbler findes også til arbejdsstationen

Brugte møbler er ikke bare brugte møbler til stuen. På samme måde som der findes mange forhandlere af brugte møbler til ens private hjem, findes der også mange forhandlere af brugte møbler til arbejdsværelset derhjemme eller til kontoret i virksomheden. Det er igen et billigt alternativ til at købe nye og dyre kontormøbler.

Hvis du står og mangler inspiration til møbler til dit arbejdsværelse, eller hvis du som virksomhed skal have skiftet kontormøblerne ud, kan du finde en billig løsning ved at læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *