Skal du have dine scorereplikker fornyet inden byturen?

Skal du i byen i weekenden, og vil du gerne score lidt? Så kan det være, at du skal have fornyet dine scorereplikker, så du er helt klar til at møde nogle søde mennesker. Læs her, hvordan du kan blive bedre til at score.

Disse scorereplikker virker hver gang

Scorereplikker går way back, og de bliver stadig brugt flittigt hver fredag og lørdag i nattelivet rundt om i verden. For nogen går det rigtig godt med at score, mens for andre kan det være lidt svært. Det handler bare om at finde de helt rigtige scorereplikker, hvis du gerne vil score her i weekenden. Du skal nemlig være forberedt, og du skal finde på noget nyt, som de ikke har hørt før. Det er ofte mænd, der kommer med scorereplikker, men alle kan gøre brug af dem, også lidt i skjul.

De scorereplikker, der virker hver gang, er replikker, som man slet ikke tror på, er scorereplikker. Det kan være en historie eller en fortælling, eller måske endda en ting, du kan. Der er mange gode eksempler fra film, hvor de gør brug af scorereplikker, men helt uden at den person, der bliver scoret, opdager det. Det er det, der er finten. For der er ikke mange, der falder for en scorereplik disse dage, men hvis du er lidt kreativ, så skal du finde på helt unikke scorereplikker, som du kan score med hver eneste gang.

Sådan bliver du bedre til at score

Drømmer du om at blive bedre til at score, lige meget om du skal bruge scorereplikker eller ej? Så er der en masse ting, du kan gøre. Det første handler om selvtillid. Folk bliver ofte tiltrukket af folk med selvtillid, og folk der bærer sig selv flot. Folk, der hviler i sig selv og bare er helt sig selv. Det er en ting, der er vigtigt at huske. Det kan godt være, at ham med det flotte hår, der altid scorer hver weekend, virker som om, at han har styr på det hele.

Du skal bare have styr på dig selv og have det godt i dig selv. Det handler om selvtillid og om at snakke med andre mennesker, når du er ude og skal score. Det handler om, at du skal finde en sød person, som du gerne vil lære bedre at kende.

Disse scorereplikker skal du holde dig fra

Der findes et hav af scorereplikker, og der findes også rigtig mange dårlige scorereplikker. Der er mange, du skal holde dig fra, hvis du gerne vil score. Det er en god idé at holde dig fra alle dem, der er helt klassiske, og som alle har hørt mange gange før, såsom ”kommer du tit her?”.

Det kommer der ikke noget godt ud af, fordi det er ikke noget, der imponerer folk. I stedet skal du få folk til at grine og få en god samtale i gang. På den måde kan du score og lære nye mennesker at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *