Smykker fuldender et outfit

Smykker er uundværlige, når det kommer til at fuldende et outfit. De kan være med til at understrege vigtige detaljer, eller hvis outfittet er simpelt og minimalistisk, kan de pifte det op. Man kan udtrykke mange ting med valget af smykker. Vælger man at gå den personlige vej, er man til det ekstravagante eller er man mest komfortabel ved at køre med det minimalistiske.
Find lækre smykker hos smykker-til-kvinder.dk – og læs med herunder for at blive inspireret.

Guld, sølv eller begge dele?

I modeverden opstår der tit nogle uskrevne regler for, hvad man bør og ikke bør iklæde sig, hvis man vil følge moden – disse er trends, der altid vil ændres med tiden i modsætning til det tidløse og klassiske design. Fx har der været en tendens til, at guld og sølv ikke kunne gå hånd i hånd. Dette gjorde så også, at når man skulle købe smykker, skulle man tage et valg, om man enten var til det ene eller det andet. I og med at dette valg tages, fraskriver man sig også at kunne gå med smykker af modsatte materiale. Denne tendens er dog ikke så dominerende længere, og smykkevalget er blevet mere intuitivt – med udgangspunkt i hver enkelte del, om man kan lide det eller ej, ikke hvilket materiale det er, eller om det passer til resten. Man skal ikke være bange for at kombinere forskellige looks, men bare springe ud i det. Sådan nogle valg kan udtrykke det, du ønsker at fremhæve – altså viser du overskud og mod ved at tage nogle lidt skæve valg, når du sammensætter dine smykker.

Den rette anledning

Helt overordnet skal man aldrig være bange for at springe ud i de lidt mere vovede valg. Hvad så end vovet betyder, er individuelt og afhænger meget af, hvilken person man er. Det valg, der kan føles enormt vovet for den ene, kan være hverdagssmykker for den anden. Først og fremmest handler det om at føle sig komfortabel, men omvendt kan man nemt blive overrasket og komme til at føle sig som en million med de lidt større hoops eller den perlede halskæde. Der skal prøves grænser af, og sommetider handler det om at finde de rette anledninger til dette. Det er måske ikke på job eller i skole, man første gang skal teste grænserne, men måske til en sammenkomst af en art. Hvis man bare springer ud i det, skal man jo huske på, at man altid kan vende tilbage til det klassiske look, der ikke larmer for meget. Du kan finde smykker til alle anledninger hos smykker-til-kvinder.dk.

Hvilket udtryk vil du ramme?

Det fede ved smykker er, at de kan gøre underværker i et outfit. De kan larme, de kan udtrykke det feminine eller det maskuline, de kan blot se fine ud, og ikke mindst, kan de vise, at der er tænkt over detaljen. Statement-øreringe kan fx vise, at du ikke er bange for at eksperimentere og larme lidt, og selvom dette er en stigende trend, kan det stadig kræve mod at iføre sig øreringe i den størrelse. Hvis man har et meget feminint outfit på, kan det være en god idé at kombinere det med nogle lidt mere rå og maskuline smykker, som et stort armbånd eller en kæde om halsen.

På den måde kan man lege lidt med de feminine og maskuline aspekter i sammensætningen af tøj og smykker. Hvis man har et ønske om at udtrykke det yndige, ville perler understrege dette godt. Både perler i form af halskæder eller en ørering, der afsluttes med en perle, kommer til at udstråle det fine og yndige. Find dine smykker hos smykker-til-kvinder.dk, hvor der er et fantastisk udvalg af smykker til kvinder.