Sommerens dejlige traditioner

Den længe ventede sommerferie står for døren. Og det betyder sommerfester, festivaler, strandture, rejser og hvad vi ellers har af fantastiske sommer traditioner. Har du haft for travlt på arbejdet eller på studiet, og har slet ikke givet ferieplanerne en tanke, så er det heldigvis ikke for sent endnu. Der findes efterhånden alverdens online rejseselskaber og ferie guides på nettet. Så søger du inspiration til sommer aktiviteter, så ligger ideerne kun et enkelt eller to klik væk. Der er så endeløse mange hjemmesider med ideer og inspirationer til sommerens aktiviteter, at sommeren slet ikke vil følges lang nok.

 

Ja, vi tænker det jo alle. Hvad end vores planer er for sommer er sommerferien slet ikke lang nok. De skønne strandture med vennerne og grillaftener med familien, ønsker vi ikke får en ende. Og hvad med alle de andre aktiviteter vi har planlagt, der er jo ikke tid nok. En romantisk date med kæresten, gå ture i skoven, bøgerne der skal læses, ja selv de lektier du lovede dig selv at lave i ferien. Der er slet ikke tid nok. Vi ønsker det jo alle, bare der var en uges ekstra ferie mere. Heldigvis kommer der også en sommer næste år.

 

Sommerens lækre sko kollektion

Uanset hvad sommerens planer går ud på, så skal du da være klædt på til lejligheden. Garderoben skriger efter nyt sommertøj og fødderne orker ikke at gå i de samme gamle og nedslidte sandaler, hvor remmen alligevel hænger i laser og låsen strammer. Hvad er pointen i at ordne negle og forpleje fødderne, når du alligevel tager de gamle slidte sandaler på. Pointen går tabt så. Smidt hellere de gamle sandaler ud, og køb et par nye flotte sandaler, der får dine fødder til at se sunde og smukke ud. Velplejede fødder i et par flotte sandaler, giver en skøn følelse af sommer.

 

Det danske sko mærke Ecco holder et stort udvalg af sko i alle stile og design. Alt fra gummistøvler til slippers og hjemmesko. Her finder du også sommeren kollektion af smukke sandaler. Du finder et stort udvalg af Ecco her. Ecco tilbyder sko til alle lejligheder og aktiviteter som sommeren har at byde på. Så vær bedret med lækkert fodtøj til ferien.

Sommeren kræver jo alligevel en del forberedelser. Og hvorfor overhovedet gøre sig klar til sommeren, hvis der ikke ligger en rejse eller andre lækre ferieplaner og luger lige om hjørnet.

 

Bliv rejseklar

De fleste danskere elsker sol og sommer. Men sommerens sol og varme er lidt for sløv til at melde sin ankomst. Men sommer, det skal vi altså have. Så hvorfor ikke bestille en rejse til sydens dejlige varme, hvor der er masser af kulturelle oplevelser og lækre strande at sole sig ved.

Der findes så endeløse mange muligheder af rejsemål og rejsekombinationer.  Så det er ikke altid lige let at finde ud af hvor sommerens rejse skal gå hen. Folke Ferie har nogle lækre og nemme løsninger for din næste ferie. Gør det nemt for dig selv og besøg hjemmesiden lige her og find maser af inspiration til ferien.

 

Er du så uheldig at din ferie allerede begyndt og du har endnu ikke fået bestilt sommerferien, så frygt ej. Der findes jo nemlig også noget så fantastisk, som afbudsrejser. Det skønne ved afbudsrejser er, at de oftest også er billigere end de almindelige rejsekombinationer. Hvilket held, vi elsker jo alle et godt tilbud.

Ønsker du derimod at holde din ferie i Danmark, så er Folke Ferie også noget for dig. De har ferie løsninger rundt i hele Danmark, så du kan holde ferie lige hvor det passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *