Streaming er for alle

Mange film- og musikelskere vil den i dag i dag mene, at streaming er Guds gave til menneskeligheden. Det er heller ikke så underligt; streaming koster nemlig ikke særligt meget, men udvalget af film og musik, som man finder hos de forskellige streamingtjenester, er uhyggeligt bredt. Med digitale streamingtjenester som f.eks. Spotify og Netflix har det analoge medie fået lange udsigter til at kunne vinde sin markedspopularitet tilbage.

Det kan dårligt nok betale sig at købe CD’ere eller DVD’er, når man kan få det hele til langt under den halve pris, hvis man køber sig et abonnement til en streamingtjeneste. Og disse skyder op overalt! Hvilken skal man vælge? Vi giver dig her et kort overblik over de mest populære streamingtjenester, så du selv kan vælge den rette streamingtjeneste til dig.

Streaming af film og musik

Spotify og Netflix til familien Danmark

En af de mest populære streamingtjenester indenfor film er uden tvivl Netflix. Dette er ikke uden grund. På Netflix kan du nemlig finde mange tusinder af titler på serier, film og dokumentarer for intet mindre end 79 kr. om måneden.

Netflix er især blevet populært for familierne, fordi man med denne streamingtjeneste kan oprette helt op til 4 brugere på 1 konto. Det vil sige, mens far ser det nyeste afsnit af Breaking Bad i stuen, kan mor i soveværelse ”catche op” på den populære, danske Tv-serie Rita – alt i mens at junior fra sit eget værelse kan følge med i Netflix’ mange børneserier. Netflix’ store fordel er, at denne streamingtjeneste er let tilgængelig på mange platforme, hvilket også er en af årsagerne til tjenestes popularitet.

Når man taler om streamingtjenester indenfor musikkens verdens, er Spotify uden tvivl én af de førende på markedet. Her findes der også millioner af musiknumre og albums, som du kan lytte til lige så tosset du vil – kun for 99 kr. om måneden. Ligesom Netflix er Spotify let tilgængelig på mange platforme, og ikke nok med at du selv kan lave dine egne playlister, så kan du også lytte til dine venners playlister.

 

HBO Nordic og WiMP til kvalitetsfanatikerne

Hvis du er helt vild med Tv-serier, der lover høj kvalitet, så skal du helt sikker prøve HBO Nordic. På denne streamingtjeneste får du for 79 kr. pr. måned nemlig adgang til mange populære Tv-serier.

Her er det især de populær og velproducerede, amerikanske Tv-serier du kan se, som f.eks. Game of Thrones, Sex And The City, Girls og True Blood. En kæmpe fordel ved denne streamingtjeneste er, at nye afsnit bliver tilgængelig kun 24 timer efter premieren. Dog er filmudvalget ikke nær så stort som hos Netflix.

Musiktjenesten WiMP fungerer næsten ligesom musiktjenesten Spotify. Her findes der også mange millioner af musiknumre- og albums som du kan lytte til, lige så meget du vil. WiMP er særligt kendt for den høje kvalitet, som de udsender deres lyd i, der nemlig er af ”lossless lydkvalitet”. Til forskel fra MP3 mister musikken mindre af sin lyd, når den udsendes i lossless kvalitet.

Du kan læse mere om streamingtjenester på www.streaming.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *