Tøjet som alle børn bør eje

Det er hjerteskærende at se sit barn falde eller glide og slå sig, eller at brække noget for den sags skyld. Desværre, så sker det alt for meget. Der er hjerteskærende mange tilfælde, hvor børn har faldet og brækket noget i kroppen. Nogle gange, er det endda med dødelig udgang. De unge knogler er nær så robuste som voksnes knoglesystem er, så derfor har vores nyfødte og op til alderen 3-5 år meget nemt ved at brække noget i forbindelse med et fald. Derfor har man udviklet det skridsikre kravletøj, som skal hjælpe vores kære børn.

Det gavner ikke kun barnets helbred

Udover at dit barn slipper for skrammer, skader og brækkede knogler, så kan dit barn blive hjulpet på vej, når det skal lære at kravle. Børn bruger instinktivt alle kneb når de vil kravle lidt rundt; det er arme, ben, knæ og hænder. Det efterhånden meget populære og udbredte skridsikre kravletøj for små børn har vist sig at være et givende redskab. Det hjælper dine børn med at kunne kravle rundt og ikke mindst at kunne gå rundt, trygt og sikkert uden at falde. Det skåner tilmed også dit barns hud, især når det bruger knæene til at kravle.

Hvilke produkter er der taler om? Skridsikkert tøj og kravletøj

Adskillige firmaer har kreeret forskellige serier med leggins, strømpebukser, strømper, albuebeskyttere og knæbeskyttere. Der er tale om skridsikkert tøj og såler samt gummidutter til henholdsvis produkter som strømpebukser, albuebeskyttere og knæbeskyttere, således at barnet skal kunne lege og færdes frit og trygt rundt i hjemmet eller i dagplejen. De adskillige designere har endvidere også haft fokus på, at tøjet skal se moderne ud, og det kan man uden tvivl sige at det er. Mange af producenter udbyder en bred variation af størrelser, så det bør derfor ikke være en svær proces at finde det rette skridsikre kravletøj til dit barn. Ydermere, er det nok vigtigt at tilføje, at der ikke er tale om noget tøj som kun produceres i én eller to monotone farver. Der er en bred vifte af fascinerende farver som tøjet bliver produceret i.

Laves det i skånsomt materiale?

De danske producenter har haft fokus på, at det skal være kvalitetsfuldt og langtidsholdbart materiale. Ligesom børns knogler i starten, er deres hud ligeså sart og sensitiv. I dag bliver tøj fremstillet af et utal af forskellige materialer, og selv vi voksne, kan ikke tåle de forskellige materialer. Det er vigtigt for børn, at de klædes så vidt muligt på med tøj hudvenligt materiale, såsom bomuld og bambus. Mange firmaer producerer kravletøj af bomuld, hvilket skåner barnets hud. Andre producerer kravletøj af bambus.
Udover at materialet skåner dit barns hud, så skåner det også miljøet. Bomuld og bambus er to af de mest miljøvenlige materialer som er tilgængelige til produktion af tøj. Og som tidligere nævnt, er det langtidsholdbart, hvilket vil sige at, en investering i kravletøj har udsigt til at holde længe, og dermed sparer du penge. Hjælp dit barn på rette vej, allerede nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *