Vælg den rigtige stil til din date

Vi kender det alle sammen. Nervøsiteten inden den første date, når man skal møde personen for første gang. Finder man dates gennem dating sider, har man ofte kun har set et par billeder af sin date, inden man møder dem for første gang, og så vil man gerne give et godt førstehåndsindtryk. Om det er første eller femte date, så betyder tøjet, du vælger at tage på date i, rigtig meget for det samlede indtryk du efterlader på din date.

Hvad skal I lave på daten?

Inden du beslutter dig for dit outfit, skal du vide hvad I skal lave på daten. Skal I gå en lang tur i sneen, drikke kaffe på en café eller i trampolinpark? Alt efter hvor I skal hen, skal dit outfit passe til lejligheden. Det giver ikke det bedste indtryk at troppe op til en aktiv date i trampolinhallen i et par stiletter og fin kjole. Det giver indtrykket at du er fin på den, og ikke frisk på at have det sjovt og være aktiv sammen med din date. Skulle I derimod i teatret, var det en helt anden sag, så ville din date sætte pris på at du havde gjort ekstra meget ud af dig selv. Vælg dit outfit efter hvad I skal lave, og vælg så noget du føler dig godt tilpas i. Så udstråler du selvtillid, og det er altid tiltrækkende på en date.

Vis dig fra din bedste side

Du skal naturligvis ikke skifte tøjstil bare fordi du skal på date, men det kan være en god idé at vise sig fra sin bedste side. Det betyder at lægge en smule tanke bag hvad du har på. Hvis I har skrevet meget sammen inden daten, kan du måske tage den glimmer T-shirt på, som han skrev at han godt kunne lide på dit billede? Et godt råd er naturligvis også at tage tøj på efter vejret, da for lidt tøj om vinteren kan signalere skødesløshed. For meget tøj om sommeren får dig til at svede, hvilket heller ikke er ideelt for en første date. Man er nervøs nok i forvejen inden en date, og dit tøj skal få dig til at føle dig tilpas, selvsikker og som dig selv.

Husk at dating sider kun viser en lille del af dig

Det er når du møder din date i virkeligheden, at du virkelig skal skinne igennem. Har du mødt din date på en af de mange dating sider derude, er det jeres første møde uden for skærmen. Der er stor forskel på at skrive sammen gennem en skærm, og så det indtryk man danner sig af den hele person man sidder foran. Her spiller både personlighed, humor, udseende og beklædning ind, og uden at vide det så bedømmer man helhedsindtrykket på første date. Daten er en chance for at vise dig fra din bedste side, og efterlade et godt helhedsindtryk. Første date er din mulighed for at vise hvor stilfuld du i virkeligheden er, uden for skærmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *