Modehjælp til valg af solbriller

Har du svært ved at finde et par moderigtige solbriller, der passer til din stil og din økonomi, kan du få hjælp lige her.

Det kan være besværligt at finde ud af, hvilke faconer og farver, der er på mode i øjeblikket. Du ønsker som de fleste andre at se helt rigtig ud i forhold til din omgangskreds og modebilledet, men du ved ikke, hvor du kan finde det nyeste nye inden for solbriller og designer solbriller.

Heldigvis er der rigtig mange steder, der har fingeren på pulsen og kan vejlede dig. Du kan enten opsøge en optiker eller brillebutik, som med garanti har de nyeste designs på hylderne. Du kan tjekke de forskellige modesites eller modeblogge for inspiration og hjælp.

Fordelen ved at besøge brillebutikkerne er, at du her kan få lov at se designer solbrillerne i virkeligheden, og du har mulighed for at prøve dem på, inden du beslutter dig. Med mindre du har behov for styrke i dine solbriller, er prisen til gengæld en del højere end på internettet, hvor du ofte kan få gode priser og rabatter.

Herre solbriller fra Dolche Gabbana
Herre solbriller fra Dolche Gabbana

Solbrillemoden anno 2015

Her er et lille udsnit af modebilledet inden for designer solbriller i år.

Nøgleordene inden for solbriller i år er pangfarver, anderledes faconer og gennemførte former. Der er alt lige fra Miu Mius gule femkantede solbriller, Tom Fords cateye solbriller, Armanis kuglerunde solbriller på størrelse med tekopper og Oakleys solbriller med tonet glas i pangfarver.

Du kan også få solbriller fra Dior, der er fuldstændig sammenklappelige, hvor du kan folde dem så meget sammen, at glassene ligger ind mod hinanden og ligner et enkelt lille glas. Dior laver også nogle super feminine solbriller til kvinder, der har en lækker detalje ved stængerne inspireret af John Richmond.

De fleste designer solbriller kan købes online med besparelser op til 70 procent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *