Køber du stadig dine kondomer i kiosken?

Det akavede øjeblik, hvor man skal købe kondomer hos den lokale købmand, er blevet foreviget i populærkulturen – for eksempel i Anja og Viktor, hvor Robert Hansen ikke lykkedes med at købe kondomer på trods af mange forsøg.

Men hvorfor køber folk overhovedet beskyttelse i fysiske butikker? Her kan du læse om, hvorfor det slet ikke giver mening at træske ned til Fakta, når du mangler beskyttelse – altså med mindre, at du skal bruge det med det samme.

Der er mange fordele ved at købe beskyttelse og lignende på nettet. Her er de fire største fordele.

Prisen vil være lavere

Den første fordel er der nok mange sexglade typer, der vil være lykkelige over. Sandheden er nemlig, at kondomer faktisk ikke er helt så billige. Men hvis du køber disse på nettet, er der mange penge at spare. Dette gælder især, hvis du køber en større ordre, da der ofte vil være mulighed for at få en form for mængderabat.

Så hvis du gerne vil have det sjovt i soveværelset uden at tænke på, hvor meget det kommer til at koste dig, bør du købe kondomer på nettet. Herudover har du også mulighed for at sammenligne priser online, hvilket blot driver prisen endnu længere ned.

Udvalget vil være større

Den anden fordel ved at købe beskyttelse på nettet er, at du får adgang til et langt bredere sortiment. Her kan du få kondomer med riller, knopper, smag, lys, bedøvelsesmiddel og meget andet. Hertil er der også flere størrelser at vælge imellem, så du kan få den bedst mulige oplevelse med dine nyindkøbte kondomer.

Du kan få rådgivning online

Den tredje fordel er, at mange webshops, der sælger beskyttelse, også tilbyder en form for rådgivning på deres hjemmeside. Dette kan for eksempel være gennem detaljerede produktbeskrivelser eller deciderede blogs, hvor du kan få tips og tricks.

Denne rådgivning er alfa og omega for personer, der aldrig rigtig har sat sig ind i, hvad, hvordan og hvorfor, det er en god ide at anvende kondomer, når man dyrker sex.

Din pakker bliver leveret meget diskret

Den fjerde og sidste fordel er, at din levering ofte vil blive leveret meget diskret. Derved undgår du at skulle ned på posthuset og hente en stor papkasse, hvor der med store bogstaver står ”KONDOMER”.

Alt i alt er det en meget diskret måde, hvorpå du kan få leveret din beskyttelse – dette kan endda ske hjem til din egen adresse, og hvis du køber nok, kan du være heldig at få gratis fragt.

Skal du bruge andet end kondomer?

Når du er i gang med at shoppe beskyttelse på nettet, kan du ligeledes overveje, om der er andet, du mangler til soveværelset. Måske noget, du ikke har prøvet før?

Du kan altid begynde stille med at købe en glidecreme eller en minivibrator til dig eller kæresten. Måske bliver I vilde med det? Det skader i hvert fald ikke at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *