Gør dit hjem unikt med fede genbrugsmøbler

Mange nye møbler ligner efterhånden hinanden. Derfor kan man hurtigt komme til at få et hjem, der ser ud ligesom i boligmagasinerne – og ligesom alle andres hjem. Hvis man gerne vil have et mere unikt hjem, der ikke minder om alle de andres, må man derfor tænke mere kreativt.

En god måde at gøre sit hjem unikt på er ved at inddrage fede genbrugsmøbler og interessant boligtilbehør i indretningen. Genbrug er efterhånden også blevet moderne, så selvom hjemmet bliver unikt, kan det godt stadig være moderne.

Sæt dit personlige præg på indretningen

Hvis man ikke vil have en indretning, der minder om mange andre danskeres, er man nødt til at overveje, hvor meget af sit boligtilbehør, man vil købe i almindelige boligbutikker. Hvis man køber sæsonens mest populære sofa og spisebordsstole og de puder, man har set hos veninden, er der ikke meget unikt over den indretning.

Vælger man i stedet at bruge lidt ekstra tid og gå på jagt efter interessante genbrugsfund, kan man ende med boligtilbehør, som man ikke finder andre steder. På denne måde kan man sætte sit helt personlige præg på indretningen i sit hjem – i stedet for at lade boligbutikkerne diktere indretningen.

Samtidig får man også en historie med, når man køber genbrugsting. Det kan være, der er lidt brugsspor nogle steder på det, man har fundet. Alle små mærker har en historie. Måske har lige netop den genbrugsting, man har fundet til sit hjem, været til stede under en spændende begivenhed.

God gammeldags kvalitet i dit boligtilbehør

Man må efterhånden også erkende, at der ikke er meget af det, der bliver lavet som nyt i dag, der bliver lavet til at holde særligt længe. Moden skifter, man er blevet bedre til at beregne, hvor længe ting kan holde, og så kan butikkerne jo tjene penge, hver gang der skal købes nyt.

Kigger man i stedet på noget af det gamle boligtilbehør, er der jo en grund til, at man kan købe det i en butik, der sælger genbrugte ting. Meget af det er lavet til at holde længere, så selvom det allerede er brugt, er det ikke så slidt, at det skal smides ud.

Udover, at man får et unikt møbel, er der altså også mange muligheder for at få et kvalitetsmøbel, der holder bedre, end nogle af de nye, man kan købe i dag.

Giv gammelt boligtilbehør nyt liv

Nogle genbrugsfund er i bedre stand end andre. Alt efter hvor man køber sit genbrugte boligtilbehør, kan det godt være, at man bliver nødt til at friske det lidt op, inden det kan indgå i den unikke indretning. Der er selvfølgelig også noget unikt over en faldefærdig stol med plettet betræk. Man kan dog også overveje at give den nyt liv ved at spænde den og betrække den om.

Mange steder er man også begyndt at kunne få fede genbrugsmøbler, der er blevet shinet op, så man ikke behøver at gøre en masse arbejde selv for at få genbrug ind i sin indretning.