Sådan får du flottere negle

Elsker du når dine negle er dekoreret med de smukkeste farver og mønstrer? Flotte negle kan hjælpe med at give selvværd, og det kan fuldende et helt look. Dog kan det blive lidt dyrt i længden, hvis man hele tiden skal til en neglesalon for at få lavet negle, men heldigvis er der nu mulighed for at dekorere og udforske nye stile med en UV lampe til negle som du kan lave i dit eget hjem.

Hvad er en UV lampe?

En UV lampe til negle er en et værktøj, som du kan bruge når du laver negle f.eks. gel negle er det en rigtig god ide at have en UV lampe. UV lampen hjælper med at hærde dine din gel neglelak. På den måde bliver neglelakken pænere og mere holdbar når du laver dine negle selv. Du starter med at lave den farve eller mønster med neglelakken på en hånd og putter den ind under UV lampen i cirka to min. Nå du kan lave dine gelenegle en hånd ad gangen. Det er en sjov og kreativ måde at lave dine negle derhjemme.

Øv dig på venner og familie

Selvom det er sjovt og afslappende at lave sine egne negle, kan det også give mange sjove timer med at øve sig på sine venner og familie, som gerne vil afprøve din nye UV lampe til negle. Det kan være de endda kan hjælpe dig med at blive inspireret til når du skal lave en ny stil på dine negle. På den måde får du også noget kvalitetstid sammen med dem du holder af og så bliver du også mere øvet i din teknik når det kommer til negle. Det kan blive en god måde at underholde sig selv og familien på.

En god gave til veninden der elsker negle

Hvis du har en veninde, som er meget interesseret i negle og lave neglekunst så er en UV lampe til negle den perfekte gave til fødselsdag eller jul. En UV lampe er nemlig noget de professionelle bruger, så det kan kun blive en god gave. En UV lampe giver nemlig det sidste prik over I’et, når det kommer til flotte negle. Det er det perfekte værktøj til negle, fordi man kan lave det samme som hos negleteknikeren derhjemme. Din veninde vil blive glædeligt overrasket, med en UV lampe til negle og du vil mærke glæden af at kunne give din veninde et værktøj til hendes hobby.

Hav den med dig på farten       

Det smarte ved en UV lampe til negle er, at du altid kan have den med dig på farten. Den er nem og let at bære rundt på. Den fylder ikke særligt meget i en taske, så du kan altid have den med dig. På den måde kan du altid sørge for, at dine negle har den skinnende og farverige overflade som en UV lampe kan give dig. Så er du altid klar til den næste fest eller familiekomsammen.