Huttelihut, når kun det bedste er godt nok

Det danske mærke Huttelihut har taget Norden med storm. Det, der startede som en enkelt hue i uldfleece har hastigt udviklet sig til en kollektion af de skønneste uldprodukter til vinteren og bomuld/hør til sommeren.

Er du til æstetik, omtanke og anvendelighed, så er Huttelihut et ideelt valg. Kvinderne bag har helt fra starten været meget bevidst om, hvad deres produkter skal stå for samt, hvordan det skulle gennemføres.

Mere end bare vildt lækre huer

I dag er Huttelihut meget mere end bare huer, det er kollektioner, der dækker hele året og flere forskellige behov.

Det betyder dog ikke, at den klassiske elefanthue er blevet glemt. Den finder du stadig i sortimentet i flere forskellige former og farver. Men også her er der tænkt lang længere end bare til en hue, der skal holde hovedet varmt.

  • Varm og vandafvisende uldfleece på ydersiden
  • Blød og åndbar bomuldsvelour på indersiden
  • Skøn pasform, der sidder godt på hovedet uden at forstyrre barnets udsyn

Det betyder, at du får en hue, der både er varm, åndbar og vandafvisende, med en pasform, der sidder lige i øjet, hver gang.

Lune og lækre dragter

I Danmark har vi stor tradition for at lade vores små poder sove i barnevognen i al slags vejr. Det betyder, at der i vinterkulden ofte er brug for noget ekstra, for at holde baby varm, tør og tryg.

Rigtig mange vælger en sovepose, så der ikke skal andet end en bluse og en hue til, for at holde varmen. Det er en god løsning, hvis I er hjemme, men er I ude på tur, kan det blive svært at få baby op og i tøjet, når luren er slut.

Derfor er en lækker, lun dragt i uldfleece en super skøn løsning. Når baby sover i den under dynen, er der rig mulighed for at sidde op og kigge rundt uden at fryse, når luren slutter.

Skønne sommersager

De smukkeste blomstermønstre og lækker, klassisk hør går aldrig af mode. Hør har blandt andet en lang række fantastiske egenskaber, når det kommer til beklæsning i varmen.

  • Hør beskytter mod solens farlige UV stråler
  • Hør har en tempererende effekt, der betyder, at det virker køligt mod huden, når det er varmt og hjælper dig til at holde varmen, når det er koldt.
  • Hør har en fantastiske absorberingsevne og frigiver samtidig fugt, så du ikke føles klam og kold, selv på de varmeste dage, hvor du sveder mest.

Med hør til baby får du altså en af de mest behagelige og naturlige beklædningsfibre på markedet. Fordi fibrene er så lange, er det herudover nærmest uopslideligt – en egenskab, der er højt værdsat af de fleste småbørnsforældre.

Sommerkollektionerne indeholder også de smukkeste klædningsstykker i det kendte og elskede Libertystof. Det er kendt for sine romantiske blomstermønstrede bomuldsstoffer, der grundet deres utrolige lethed er ideelt til sommerbeklædning. Med de skønne og klassiske modeller fra Huttelihut kommer stoffet virkelig til sin ret og de fine linjer understreges af stoffet.

Med Huttelihut er de mindste udstyret til hele året, når kun det bedste er godt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *