Klæd dig smart som stor mand

Ligegyldigt om du ser dig selv som en større mand fordi du er muskuløs, overvægtig eller ekstremt høj, så burde du kunne finde tøj der passer dig. I de seneste år har der været så stort fokus på at lave tøj til alle, at selv de større mænd burde kunne være med.

Alligevel er der stadigvæk store mænd derude der føler sig ukomfortable i deres krop og må tage sig til takke med tøj der ikke rigtig passer til dem.

Hvordan man klæder sig i forhold til sin kropstype, er heller ikke ligefrem noget man lære om i skolen, og slet ikke som mand. At mænd har lov til åbent at gå op i deres udseende uden at blive set som feminine, er relativt nyt, og der er derfor mange mænd der endnu ikke helt har lært hvordan man gør det bedst.

Du kan heldigvis få nogle gode tips og tricks her.

Lad være med at pakke dig væk

Det kan være fristende at overgive sig til stereotypen. Stor hættetrøje, joggingbukser etc. Men stort og løst tøj som dette, vil blot få dig til at se endnu større ud end du egentlig er. Ja, meget stramt tøj vil også fremhæve ting du måske ikke ligefrem har lyst til at fremhæve, men der er en mellemvej.

Som sagt har der i de seneste år været meget fokus på at lave tøj til alle, og der er derfor begyndt at dukke flere og flere mærker og butikker op, der sælger tøj specifikt lavet til dem der er lidt større eller lidt længere.

Generelt er der kommet mere fokus på hvordan vi ikke alle sammen ligner mannequiner, og du skal slet ikke føle skam over at træde ind i en butik rettet mod større mennesker. For at finde tøj der rent faktisk passer dig, gør så meget ved ens selvtillid.

Et godt bælte kan gøre vidunder for midterpartiet af din krop og en skjorte med en sidevendt stribe mønster, kan skabe illusionen om en mindre mave.

Gå efter klassiske jeans der ikke er for løse omkring livet og skridtet, men som samtidig ikke er ubehageligt stramme. En god tommelfingerregel er at hvis du leder efter de rigtige størrelser, så gå efter en sund middelvej.

Gør lidt ekstra – men gør det småt

Du behøves ikke fylde dit hår med voks eller gå med guldkæder, for at gøre lidt ekstra lækkert ud af dig selv. En god aftershave eller de rigtige sko, kan være nok.

Sko gør overraskende meget for et outfit. Jeans og en skjorte bliver løftet til formelt hvis du parre sættet med et par brune dress-shoes. Sættet bliver hurtigt hverdags-brugbart igen, hvis du i stedet trækker i et par enkle sneakers.

Hvis du folder ærmerne på din skjorte op, er det også vigtigt at du før lige præcis det – folder. Intet kan ødelægge et godt outfit mere, end hvis du blot skubber dine skjorteærmer op til en krøllet og rodet klump.

Brug i stedet lige de ekstra sekunder på at folde dine ærmer ordentligt, og du vil nu i stedet se charmerende og afslappet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *