Lovechild 1979 er feminin kvalitet til den modebevidste kvinde

Det danske modebrand Lovechild 1979, har siden 2009 lavet lækkert tøj til kvalitetsbevidste kvinder. Brandets design er centreret omkring feminine materialer og mønstre, der samtidig er mixet med maskuline silhuetter. Brandets kreative direktør Anne-Dorthe Larsen, udtaler at brandets unikke placering mellem femininitet og maskulinitet skyldes at det ikke længere er kjolen, der er grundstenen i kvinders påklædning. Anne-Dorte Larsen vil have at kvinder finder deres personlige stil ved at matche de styles de kan lide, uanset om det er traditionelle styles til mænd eller kvinder.

Print og farver på den klassiske måde

For bare nogle år siden var det monokrome look med naturlige farver og simple snit, det helt store i den skandinaviske modeverden. Men efterhånden som individualitet er tilbage på modescenen, er farver, print, statement T-shirts og mix mellem forskellige stilarter tilbage. Lovechild 1979 kombinerer det klassiske snit med enkelte trends, der sikrer at tøjet er tidløst og kan bruges i mange år og i mange kombinationer fremover. Dagene med helt sort tøj, eller forskellige toner af grå er slut, og der er nu plads til at blande lige de farver og print man vil. Populære mixes er for eksempel en t-shirt med skrift og en blomstret nederdel, eller en ternet over- eller underdel sat sammen med et ensfarvet stykke tøj.

Lovechild 1979 forhandles nu hos FLOT i Roskilde

FLOT i Roskilde forhandler nu Lovechild 1979, så kunder endelig kan prøve de lækre styles i virkeligheden. Sammen med butikkens andre mærker som SAND Copenhagen, Max Mara og Ralph Lauren, er FLOT det sted i Roskilde, hvor man finder gode mærkevarer. Der forhandles både danske og internationale mærker i FLOT, så langt de fleste modebevidste kvinder kan finde tøj, sko og tilbehør, der falder i deres kvalitetsbevidste smag.

Skandinavisk luksus

Skandinavisk stil er i sin kerne behageligt, enkelt og holdt i gode materialer. Det kan ses i designet hos Lovechild 1979, der har et løst fit og åndbare materialer, så tøjet passer til det skandinaviske vejr og den danske mentalitet. Er man tilhænger af luksus og individualitet, kan deres styles nemt sættes sammen med de fleste af de styles, der allerede findes i de flestes garderobe. Har man allerede et par velsiddende bukser, eller en klassisk jakke, kan noget mere farvestrålende og lækkert som en flæsebluse, opdatere klassiske sammensætninger, og skabe mange nye looks.

Skæve kombinationer kendetegner dansk design

Kombinationen mellem ternede herrebukser og lette, feminine bluser er en af de ting der kendetegner Lovechild 1979. Femininitet og maskulinitet mødes i en midinederdel og en grov striktrøje eller i en flæsebluse, en oversize blazer og et par vide bukser. Mangler man en kjole til et forårsbryllup, har Lovechild 1979 mange feminine valgmuligheder, uanset om man er til langærmede kjoler, flæser, striber eller blomsterprint. Er man mere til enkelthed, men med fokus på detaljer, kan en feminin peplumbluse sættes sammen med figursyede bukser, eller en mønstret silkeskjorte kan være et statement piece sammen med jeans og et par lækre sko. Kun fantasien sætter grænser i sammensætningen af styles fra  Lovechild 1979.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *