Overvejer du også botox? Her er 3 ting, som du skal have klar før behandlingen!

For mange, så er botox synonym med en masse kosmetiske problemer efter en dårlig behandling. Ansigtet falder lidt sammen og måske er det umuligt at se, om en person smiler eller ej.

Men sådan behøver det ikke at være – det handler bare om at have nogle ting på plads, før du rent faktisk bliver behandlet. Hvis du har de nedenstående 3 ting i orden, så er der en meget bedre chance for, at du rent faktisk får et botox resultat, som du kan være glad for!

Find den rigtige klinik og behandler

Noget af det værste, som du kan gøre, det er at vælge den første og bedste klinik, som du finder på gaden. Det er nemlig vigtigt, at du faktisk holder øje med, hvilken udbyder, som du vælger.

Her kan du med fordel bruge online anmeldelser fra tidligere kunder til rent faktisk at finde ud af, hvad andre har oplevet. Samtidig, så vil mange behandlere have billeder af tidligere behandlinger med botox. Kig endeligt på dem og se, hvor naturligt resultatet egentligt er endt med at se ud.

Derudover, så er det også godt at vide, om en mulig behandler er læge, sygeplejerske eller noget helt tredje – og, om de har specialiseret sig i muskler i ansigtet.

Snak med behandleren om dine mål

Ligesom du ville gøre det med enhver håndværker, så er det vigtigt, at du rent faktisk snakker med din behandler. Du ville aldrig bare viser en maler dit hus og håbe på, at maleren selv finder ud af noget!

Derfor skal du selvfølgelig sætte dig ned med din valgte behandler og diskutere, hvad det er, som du egentligt vil have ud af botox. Er der bestemte områder, som du føler skal have særlig opmærksomhed? Er der noget, som rammer dig lidt dybere end bare dit udseende?

Ved at have denne samtale, så kan behandleren også være med til at guide i den rigtige retning og lægge en plan for dine botox behandlinger. Det gør, at I kan være på samme side, og at du også kan se, om dine forventninger til denne behandlinger måske ikke stemmer overens med deres filosofi.

Bankkontoen skal også have noget at sige

Penge er ikke alting – men botox behandlinger er ikke billige, så du bør altså have det med i overvejelserne her.

For hvis du godt kan lide de resultater, som du oplever, så kan det jo være at du bliver ved med behandlingen et stykke tid endnu. Det vil koste penge, og derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvad du egentligt kan have råd til, også på en længere basis end bare de første par måneder.

Når du har det med, så sikrer du dig også, at du ikke kommer i økonomiske problemer for en kosmetisk behandling. Det ville ikke være særligt smart, for stresset af sådanne problemer kan hurtigt skabe flere rynker, end botox kan nå at fjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *