Rejs på nye måder i bus, på cykel og med skib

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er I trætte af at rejse med fly og i bil? Og vil du og din familie eller din vennegruppe gerne rejse på en anderledes måde, der også gavner miljøet? Så skulle I overveje at rejse med nye transportmidler såsom bus, cykel eller skib. På den måde bliver turen i sig selv også til en del af rejsen. Derfor har vi her samlet tre forskellige måder at rejse på til forskellige dele af verden. Så kan I få inspiration til jeres næste anderledes rejse.

Lej en bus til Tjekkiet

Er I en større gruppe mennesker, der skal på ferie sammen, kan det godt betale sig at overveje at leje en bus. Det er ofte den billigste løsning sammenlignet med at skulle køre i flere biler eller eksempelvis flyve. Derudover er det en meget mere miljøvenlig løsning at køre samlet i bus i stedet for at flyve. Med 3Bustilbud.dk kan I eksempelvis leje en bus hele vejen til Tjekkiet. De har nemlig et tæt samarbejde med en lang række busselskaber i hele Europa. Tag eksempelvis bussen til hovedstaden Prag, der emmer af historie. Den 650 år gamle stenbro i centrum af Prag er en af byens mest populære seværdigheder i Prag. I kan nyde synet fra broen ud over floden Moldau og shoppe i nogle af de mange butikker i byen. Prag har desuden også mange forskellige muligheder for at opleve kunst, herunder blandt andet Nationalgalleriet, som flere dage endda har gratis entré.

På cykeltur til Tyskland

Cykling er sundt, og ligesom med bussen er det miljøvenligt. Hvorfor ikke tage med familien på en cykelferie i Tyskland, der har mere end 200 fjerncykelruter? Så kan I opleve turistattraktioner i både storbyer som Berlin og Hamborg og romantiske ruter gennem den flotte tyske natur. Tyskland har mere end 70.000 kilometer cykelstier, så der er nok at tage fat i. Inden I tager afsted på cykelturen, er det vigtigt at investere i en god og sikker cykelhjelm, der kan passe på jeres hoveder på den lange cykeltur. I skal selvfølgelig også planlægge, hvor I skal tage hen. I kan blandt andet cykle langs Tysklands næststørste flod Elben. Elberadweg, der flugter sig langs floden, er flere gange blevet valgt som den mest populære cykelrute. Ruten går direkte gennem Elb-dalen med udsigt til det romantiske klippelandskab. Det bliver altså ikke flottere.

Rejs til Færøerne og Island med skib

En tredje og igen helt anderledes måde at rejse på kan være med skib. I kan blandt andet tage en rundrejse med krydstogtskib, hvor man både kommer omkring Island og Færøerene på turen. På den måde kan I kombinere to lande i én tur. Turen i sig selv bliver samtidig også vigtig. Her gælder det ikke om kun at komme fra a til b, men også om at nyde turen undervejs, hvilket er en helt speciel måde at rejse på. På Island og Færøerne kan I se de imponerende landskaber og nyde de smukke fjelde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *