Vælg dit outfit efter dine smykker

I mange år har smykker ikke været forbundet med modeindustrien og har i høj grad kørt sit eget løb sideløbende med modebranchen. Det kan undre, når nu smykker er en mindst lige så vigtig accessory som sko, taske, bælte og så videre. Heldigvis har smykker med tiden vundet sin meget velfortjente plads i både den danske og internationale modebranche – og smykkerne kan i den grad være med til at pifte dit outfit op.

Du får her tre gode styling-muligheder, hvor du først og fremmest skal tage udgangspunkt i smykkerne og derefter vælge tøjet.

Colorblocking eller kontrast

Farver er i den grad kommet for at blive, og endelig er de farvede ædelsten også begyndt at få lov til at fylde i danskernes bevidsthed. For eksempel hos Henrik Ørsnes, hvor du kan finde fine og delikate pastelfarver, skrappe kontrastfarver og klassiske blå og røde toner. Start med at vælge dit farvede yndlingssmykke fra Henrik Ørsnes og tag udgangspunkt i dét, når du skal vælge resten af dit outfit.

Her kan du enten vælge at gå colorblocking vejen, hvor hele dit outfit skabes i samme farvenuance som dit yndlingssmykke. Går du for eksempel med en rubinring, skal du vælge kjole, sko, bukser og/eller top i røde nuancer. Det behøver ikke være samme røde nuance – blot alle farver er i de røde toner.

Alternativt kan du gå efter kontrast farver. Hvis du for eksempel har en blå safir halskæde, kan du tage en rød kjole på, gule sko og en orange taske. Her skaber du nogle vilde kontraster i dit outfit samtidig med, at den blå safir halskæde får lov til at stråle.

Klassisk og konservativt

Ejer du en Henrik Ørsnes diamant ring eller måske nogle helt klassiske diamant ørestikker fra Henrik Ørsnes, så ved du allerede, at diamanter fungerer med langt det meste. Det er en ekstremt klassisk ædelsten, som fungerer rigtigt godt med langt det meste. Du kan tilmed sætte den sammen med andre farvede ædelsten og skabe et klassisk look med et let farvepræg.

Vil du gerne køre et klassisk og konservativt look med fokus på diamanterne, bør du holde dig til et outfit i relativt neutrale farver – og meget gerne sort og hvid. Det monokrome sort/hvid outfit fungerer super godt med smukke diamant ørestikker eller en ring fra Henrik Ørsnes. Det er både konservativt og klassisk, og så passer det både til en dag på kontoret, til fødselsdagsfesten og til det vigtige forretningsmøde.

Statement

Statement smykker er for dig, der er lidt ekstra modig, og som ikke er bange for at stikke en smule ud. Tænk i chunky og voluminøse styles med masser af ædelmetal, sten og grafiske former. Statement smykker er ganske nemme at arbejde med som udgangspunkt, når du skal sammensætte et outfit. De fungerer nemlig rigtigt godt med selv et simpelt og minimalistisk outfit, men du kan også sammensætte et sæt tøj, der virkelig sparker dine statement smykker endnu mere i vejret.

Det betyder, at du også kan gå efter vilde mønstre, bølgede former, oversize længder og/eller kraftige farver for at sammensætte et fuldt statement outfit, der matcher dine smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *