Glem alt om lugt af klor efter en tur i svømmehallen – brug anti klor shampoo og sæbe

Kommer du tit i svømmehallen? Måske er du hyppig svømmer eller måske er du bare god til at bruge din svømmehal til lidt god motion og afstresning i ny og næ. Uanset, så kender du det sikkert. Efter en tur i svømmehallen så føles dit hår klistret og det lugter stærkt af klor. Nu findes der en løsning på lugtgenerne. Prøv en anti klor shampoo og balsam og oplev at du ikke tager lugten af svømmehal med dig hjem efter en svømmetur i dit lokale svømmebassin.

En nem shampoo at bruge

Anti klor shampoo og balsam er utroligt nemt at bruge. Påfør din anti klor shampoo i dit ny skyllede hår efter en tur i svømmehallen. Lad shampooen sidde i håret i et par minutter, så de aktive stoffer i shampooen kan gå ind og modvirke kloren imellem dine hårstrå. Efter at du har skyllet din shampoo ud af håret, gentages proceduren med anti klor balsam. På en nem og enkel måde, som et hvert andet bad, undgår du altså den generende lugt og følelse af klor i dit hår efter en tur i svømmehallen. I anti klor sæbe tilfældet skyller du din krop grundigt med neutralt vand efter din svømmetur. Derefter vasker du dig i sæben og skyller igen grundigt. Det er altså simpelt at undgå klor generne.

Især elitesvømmere kender til klor lugt gener efter en tur i vandet

Det giver sig selv, at hvis man er hyppig bruger af svømmehallen, så vil man også opleve i større grad, at kloret fra bassinet går ind og påvirker ens hår og kropslugt. Klor er et kraftigt stof, som anvendes til at holde vandet i svømmehallen bakteriefrit. Den stærke duft af klor kan være frygtelig generende efter en svømmetur og man kan nemt komme til at føle sig som en omvandrende lugtgene for ens venner og familie. Det er ikke en rar følelse og bestemt ikke noget som man bør gå på kompromis med. Bruger man mange timer i svømmehallen på sin sport, så fortjener man også at kunne gå derfra uden stanken af klor. Prøv derfor anti klor shampoo, balsam og sæbe for at slippe af med lugten og få det bedre med din selvtillid uden for bassinet. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas som sportsmand både i en sport, men så sandelig også uden for bassinet. Med anti klor shampoo, balsam og sæbe, kan du som sportsmand møde omverden med oprejst pande, uden frygt for at lugte fælt af klor.

Undersøg markedet grundigt inden du køber din anti klor shampoo

Det er altid en god ide at undersøge markedet for alternativer, inden man køber sin anti klor shampoo, balsam eller sæbe. Læs andres erfaringer med forskellige mærker og sammenlign priser på nettet. Det kan for eksempel være relevant at læse andre elitesvømmeres erfaringer med at undslippe lugtgener efter en tur i bassinet. Der findes helt sikker et produkt, som kan hjælpe dig med problemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *